Menštruáciu nemám 41. deň, môžem byť tehotná ?

bianka_012
3. jan 2020

Ahojte, mala by som otázku. Mám nepravidelný cyklus menštruácie za posledný rok a pól 25-39 dní, nenašla som v tom žiadnu postupnosť. Mala som s priateľom nechránený poh. styk 11ty deň a 25.ty deň cyklu, pričom sa do mňa neurobil, jediné čo do mňa išlo bolo niečo priesvitné z neho. Medzi 11-25 sme použili ochranu. Je mi to divné, lebo predtým sme ochranu nikdy nepoužívali ani cez ,,plodné dni" a menštruácia bola úplne v pohode v mojom časovom rozpätí.
Momentálne je 41. deň a menstruáciu nemám. Mám aj zväčšené prsia aj bolesť v krížoch som mala.
Tento mesiac som mala rôzne stresy, dokonca aj nádchu a menšie prechladnutie. Myslíte, že môžem byť tehotná alebo tá dĺžka môže byť spôsobená aj inými faktormi ?
Veľmi pekne ďakujem za každú radu.

hennyinnsbruck
3. jan 2020

Nepíšeš ci si si test robila.
Ak nie sprav a uvidíš.
My nevieme ci si tehotná. Môžeš, nemusíš.

katulka1141
3. jan 2020

@bianka_012 urob si test uz by ti malo ukazat. Podla mna nebudes.

bianka_012
autor
4. jan 2020

@hennyinnsbruck Test som zi nerobila, strasne sa bojim vysledku. Skor som sa chcela spytat ci je možnosť, aby som tehotna nebola :(

bianka_012
autor
4. jan 2020

@katulka1141 Ďakujem za radu. Bodaj by si mala pravdu. Ďakujem aspoň za mierne upokojenie, veľmi si ho vážim.

nini1010
4. jan 2020

"Nezrobila" si test,strasne sa boji vysedku 😁😁😁 tak naco tu zakladas vobec takuto temu 🤦‍♀️🤦‍♀️ a pre velky uspech rovno dve zbytocne diskusie keby nahodou jedna nestacila 🤦‍♀️

jaskolka
4. jan 2020

@bianka_012 nemusíš byť tehotná, je taka možnosť. Ale je aj možnosť, že tehotná si... Len test a lekár prípadne ti dajú odpoveď. Ak tehotná nebudeš, tak nebudeš. Ak áno, tak o pár mesiacov budeš už mať bruško. Ako ti pomôže tento strach? Alebo odpovede? Nerozumiem, veď ja by som v tvojom prípade určite chcela vedieť jasne, na čom som

hennyinnsbruck
4. jan 2020

@bianka_012 co ti na to napísať 🤷‍♀️🤦‍♀️

bianka_012
autor
5. jan 2020

Ďakujem všetkým za pomoc, dnes som dostala menštruáciu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre