Baby ahojte som v cca 5 týždni tehotenstva...mám taký asi problém mám také menšie krče nie stále ale sem tam a okrem toho mám aj taký bielo hnedy výtok ten som mala aj 2 tyzdne pred tym ako mi povedal doktor ze cakam babo bal sa ze to je mimo mat. ale potom videl na sone ze je to ok...ale teraz toto stalo sa to len 2x dnes... nemám ani horucku ani nic...dnes som bola vo velkom strese a utekala som cez pol ulice...:/ len sa bojim aby to nebolo nieco vazne :/ mala ste to niektorá?
@mamulienka30 ja som ho mala aj pred tym a doktor povedal ze niektore ho maju az do konca 1 trimestra a niektore vobec....krv tam vobec nieje aspon som nezaregistrovala...a vela ani nie...:/ tak dufam ze to bude ok
@sabinka123400 hlavne sa nestresuj....ja som to mala tiez a niekedy tie krce take silne ze mi az do placu bolo ...
@sense dobre budem v klude dufam ze to bude iba dobre...:/
v prvom trimestri som mala take akoby predmenzesove pocity aj trochu krce neboli bolestive..to sa len meni vsetko dole rastie napina sa budes ok 🙂 kym nekrvacas nestresuj sa
nasad si magnezium
Si len v 5týždni pytas sa tu na rady,utekaj k lekárovi nech ta vyšetrí..to magnezium by som bez lekárskeho predpisu nebrala, ja som pred dvomi dňami mala také isté kŕče to som vo vyššom štádiu tehotenstva..išla som vystrašená ku doktorovi nasadil mi guaracujan 2x denne..pýtala som sa na to magnezium že prečo takto zbytočne trápiť maternicu?že po tom magnezii len tvrdne..
V 5tt treba nechať všetko na prírodu. Magnézium Ti môže uvoľniť napätie, vnútorné. Isto je to pre každú maminu stresujuce,preklenúť obdobie neistoty,či dieťatko ostane s nami. Aj ja mávam kŕčové stavy,prechodné, magnézium mi veľmi pomáha, stačí jeden šumak a som fit. Maternica z neho isto netvrdne,asi by ho tehulky nebrali proti tvrdnutiu. Drzkaj sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sabinka123400 - roztahuje sa ti maternica, ukludni sa, to budes pocitovat v tehotenstve narazovo este par krat. Len to spinenie nie je dobre, ked to bude cerstva krv, alebo toho bude vela, vzdy chod na pohotovost. A vela oddychuj a nebehaj po meste, ked je to takto ;)