Ahojte dievčatá moja gynekologička má poslala aby som sa objednala do Gynstaru v Prešove na trimestralny screening na odber krvi aj ultrazvuk tak sa chcem vás opýtať či máte skúsenosti či aj vás tak vaša gynekologička poslala a či sa niečo platí ?
Ďakujem za každú odpoveď .
Pardon za preklepy...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@12majka4 plati sa... Nepoviem to kolko, povedia ti pri objednavani... Ja som prvotrimestralny nestihla, lebo mi moj gyn blbo stanovil tyzdne a kontroly, aj ked mam pravidelnu ms a viem aj kedy asi bola ovula... Tak som sla az v 20tt na druhotrimestralny, platila som 55 eur a bolo to super... Ukazala mi bsbo od hlavy az po paty, kazdy organ, jeho funkcnost, popocitsli sme prstiky, vsetko pomerali, pofotili... A pojdem aj v 30tt kstoji to 40 €)... Krv mi nebrali, tu mi bral moj dr. na tripple testy... Dr. Vaskova je mila, pokojna, vsetko pekne porozprava, odpovie na otazky... Neviem ci v propafe viacpocetneho tehu nie je nejaky poriplatok... Objednaj sa cim skor, je tam tlacenica, koncom augusta ma tusim dovolenku...