Ahojte uz tyzden krvacam je to kazdy drn silnejsie aj so zrazeninami. Avsak zatial na max 1 vlozku denne. V nemocnici mi dali duphaston a ascorutin s tym ze uz viac nemozu urobit a uz je to na prirode. Myslim si teda ze potratim skor ci neskor. Mali ste aj vy krvacanie a cca kolko dni trvalo krvacanie vam kym prisiel potrat? Dakujem
krvácala som od 8tt do 5 mesiaca...3 krát masívne. 3 krát pobyt v nemocnici....narodila sa dcéra v termíne.... má 13 r.
tyzden v nemocnici s krvacanim, necele dva dni doma bez krvacania a spontanny potrat v 17tt
@joja1996 ja som bola na urgente v nemocnici a nechceli ma hospitalizovat. Vraj mam mat pokojovy rezim a cakat. Mam aj tie zrazeniny takze si nedavam velke nadeje, len dufam ze to nebude velmi bolestive.
Pondelok mam ist k svojej gynekologicke tak uvidime ci tam este bude plod.
Inak nemam ziadne bolesti ani mi nie je zle. Len to krvacanie.
@kavickarka32 ešte to nemusí znamenať potrat...
@deti95060810 v nemocnici ti co davali nejakr injekcie?
@kavickarka32 ja mam zrazeninu tiez, dokonca sa mi na 4 krat zvacsila, no stale davam tomu nadej ze to vsetko bude okay, tiez som si uz myslela ze som potratila...mala som aj krce v podbrusku a krizoch...nastastie to liekmi ustupilo...cize stale tomu davam nadej 🙂 ...mna tiez na prvykrat nechceli ale ked som sa vratila za 2 hodiny museli...
@joja1996 no mne tam nic zle v maternici nevidel. Mala som iba v utorok silnu bolest vo vajecniku asi hodinu a odvtedy ziadna bolest iba mierne krvacanie na vlozke a aj ked sa utriem. Nuz ale zazraky sa tiez deju 🙂
pichali mi injekcie kanavit dvakrát denne, plus ascorutin a utrogestan
Ja som krvacala dva dni vkuse tak ze to ani injekciami neslo zastavit proste som curala krv do wc...drzim prsty
Ja som začala krvácať po prehliadke lekárom podľa jej výpočtov som bola 12+4tt po 3 dňoch som sa rozkrvacala ešte viac ale bez bolesti takže smer nemocnica tam mi pred písali ascorutin a duphaston a kludovy režim bábätko bolo v poriadku nakoniec som o ďalšie 3 dní potratila so silným krvácaním a krcmi vpodbrusku kde nakoniec zistili ze to bol už vlastne 16tt.
@deanka123 mna v nemocnici vysetroval tak ze mi silno stlacal brucho bolo to neprijemne a potom ultrazvuk. Mozno aj z toho teraz krvacam. Ale snad vedel co robi...
@kavickarka32 mne robili na pohotovosti to isté lekarka ešte na ultrazvuku vravela ze je všetko vporiadku malé sa hybalo bilo mu srdiečko a aj tak sa stalo co sa stalo, príroda vie asi najlepšie ako to ma byt ale držím prsty aby bolo u teba všetko OK 🙂 hlavne veľa oddychovať a nepremahat sa keď netreba 🙂
@kavickarka32 ja som dostala na zastavenie krvacannia dycione tabletky pytaj sa na ne. Casto citam, ze ich zebam nedavaju mbe zastavili krvacanie hned po zacati uzivania teraz som v 6 mesiaci
@ejanjelik dakujem, myslim zebsom s tym zmierena. Ak to tak priroda zariadi malo to tak byt a na druhy krat sa hadam zadari
@kavickarka32 nie, len lieky Plegomazin - dobre sa z neho spalo...takže predpokladám že to bolo niečo na ukľudnenie... a magnezium...
mala som kľudový réžim....po 5 mesiaci som išla do práce....
@deti95060810 akú prácu si robila / robíš ?
sedavé zamestnanie...
@magdus214
@deti95060810 ďakujem
Ja som to zazila pred 3 rokmi, tiez cca 6-7 tt, v stredu rano som zacala slabo krvacat tak hned ma manzel viezol do nemocnice, mala som aj hematom, pichali mi injekcie, brala som ascorutin a duphaston, v piatok na usg uz slabo bilo srdiecko, tak mi dali este vikend a v pondelok sa uvidi..inak brali mi krv kazdy den a hcg islo dole..v pondelok uz nevideli bit srdiecko, tak som isla na cistenie 😕 krvacat som ale neprestala ani po injekciach..kamoske sa toto stalo v 11tt ale pomohli jej a plod sa udrzal, krvacat prestala po tyzdni v nemocke a mala ma uz tri rocky..nam sa zadarilo po necelom roku, mame 1,5 roc.princeznu..takze jeto to individualne, drzim palce aby to dobre dopadlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ak krvacas, mala by si dostavat aj injekcie na zastavenie krvacania...Ja som masivne krvacala od 8tt, teraz som 12+4tt stale hospitalizovana pod dozorom...babatko je v poriadku