Máte podobnú skúsenosť, že vačok narástol iba o 2mm?

amy4567
24. feb 2020

Ahojte, poslednú menštruáciu som mala 25.12.2019..... Ovulaciu potom som mala 8.1.2020 a 21.1.2020 som mala pozitívny test, len tá druhá ciarocka bola veľmi slabá.....27.1.2020 som išla prvýkrát na uzv a nič nebolo vidno.... V tom čase mi meskala menštruácia 5 dní.... Išla som o týždeň a videla niečo minimini, ale že tehotenstvo ešte nepotvrdi, ale že nech prídem o týždeň. Na druhý deň som dostala taký slabuckohnedy vytok tak som utekala hneď na pohotovosť, lebo predsa to už bol 13. Deň kedy mi meskala menštruácia a to už by nemalo krvácať, na pohotovosti mi dali injekciu proti krvácaniu a poslali ma domov. Na druhý deň som šla k mojej dr a už videla niečo viac ako deň predtým. Predpísala mi progestanelle a povedala, že mám prísť v piatok na kontrolu, tj. O 3 dni..... A na kontrolu už jasne videla malilinkaty vacok....... O týždeň neskôr, 14.2.2020 značne na kontrole vacok narástol a povedala že vyzerá byť vsetko v poriadku, a zhodli sme sa, že to bude piaty týždeň a že teda som tehotná až odo dňa ovulácie. No a dnes som bola na kontrole a povedala že tam nič nevidí, že vraj vacok narástol len o 2 mm a že to je asi konjec, zevraj sa plod nevyvinul.... Ale mne sa to nezdá, proate je podľa mňa skoro... Ka viem, že každé tehotenstvo je iné, ale je tu niekto kto má podobnú skúsenosť a napriek tomu má zdravé bábo? 😊

jaruska_12
24. feb 2020

@amy4567 mala som to isté dokonca hcg 23000 a žiaľ sa plod nevivinul len gestacny vak skončilo to kyretom ja som dokonca nemala špinenie ani krvácanie ani bolesti a ideme ďalej 🤞🤞🤞

amy4567
autor
24. feb 2020

@jaruska_12 a v ktorom týždni si bola?

jaruska_12
24. feb 2020

@amy4567 no poslednú ms som mala 29.7 k Dr som šla 4.9 som bola cca 4 tt a na kyrete 10.10 ono najprv gestacny vak rastol ale potom sa už len zmenšoval cca 9-10 tt bol kyret od začiatku tam bola odchýlka medzi nameranymi hodnotami a poslednou ms stále väčšia

amy4567
autor
24. feb 2020

@jaruska_12 mne práveže narástol ešte od 14.2.2020, a ona ma chce už hneď posielať na potrat.... Pritom kopu známych čo sa pýtam tak tiež ešte nič nemali a majú detičky teraz....

jaruska_12
24. feb 2020

@amy4567 ja som čakala tiež dlhšie predsa mi to nedalo, človek veľa číta no ale videla som na vlastné oči že to nieje dobre a nechcela som už riskovať teraz sa snažíme od januara a zatiaľ nič ale tak snáď sa dočkáme čoskoro ♥️🤞držím ti palce ♥️🤞

amy4567
autor
24. feb 2020

@jaruska_12 ja skúsim aj inú dr.... Verím tomu že sa len schováva.... Tak ešte je len február😊 prajem veľa šťastia 😊

jaruska_12
24. feb 2020

@amy4567 treba za to človek nic nedá a aspoň budeš istejsia držím palce a daj vedieť 😊😊♥️ a ďakujem len ja som netrpezliva 😮

romanapb
24. feb 2020

Ja byť tebou skúsim iného dr neech ťa pozrie.

strapec
24. feb 2020

@amy4567 daj tomu 2 týždne a potom choď opäť na sono, jednu babu tu poslali na kyret a pred kyretom zrazu videli srdiečko, ak máš nepravidelnú menstruaciu tak môže byť ťažké určiť deň ovulacie... Inak som ešte asi nevidela, zebybniekto chodil na sono pomaly každé tri dni , mne dr povedal, že sa to ani neodporúča v prvom trimestri

amy4567
autor
24. feb 2020

@strapec no menštruáciu som mávala ako hodinky.... Poslednu6som mala klasicky ako vždy 25.12.2019 začiatok a koniec 30.12.2019.... A podľa aplikácie čo mám v mobile som mala mať ovulaciu 8.1.2020 takže som otehotnela až tam, lebo už hneď prvá januarova čo mala byť 22.1.2020 mi mešká
A vlastne 21.1.2020 mi ukázalo pozitívny test takú slabucku čiarku

mmoonna
24. feb 2020

@amy4567 nie je dobré, hneď ako zistíš na tehu teste ísť k lekárovi. On tam aj tak ešte nič poriadne nevidí a len ťa to zbytočne vystresuje. Najskôr sa odporúča ísť, keď ti mešká aspoň 2-3 týždne a niektorí lekári odporúčajú až v dvanástom týždni. Zbytočne sa len stresuješ a aj tak ničomu nepomôžeš. Len si behala k lekárovi a stresovala. To bábätku naozaj nepomáha. Na tvojom mieste by som určite ešte počkala a išlo na kontrolné sono s určitým odstupom. AK teda dovtedy nebudeš mať problém, napr. krvácanie a pod. Držím prsty, nech to všetko dobre dopadne.🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre