Ahojte,
som v prvom trimistri, konkrétne v 11tt a ja si proste nemôžem pomôcť, ale smrdí mi môj milovaný muž. Ale nie je to tým, že by nedodržiaval hygienu alebo niečo, Sprchuje sa je čistotný všetko, zuby si umýva aj 3x denne. Ale jednoducho ide mi dať pusu alebo v noci si ma pritúli a mne je to odpudivé. To je taký pach zvnútra ale stravuje sa zdravo proste som si na 100% istá že on za to nemôte len ja a moje hormony. On cíti že sa mu vyhýbam a ja neviem čo robiť a o chuti na sexe ani nehovorím vôbec nič. OOOOOoch mne to je tak všetko lúto. Stretli ste sa niektorá s tým že by vám smrdel manžel? Lebo ja už neviem čo robiť.
@michala11111
....a nevadi ti "smrad" ze zubni pasty a nebo vune samponu.. 😉 voda po holeni?
Cistota - t.j. hygiena preci je bez zapachu.. 😉
p.s. pises o pachu z vnutra..toho je casto pricinou MLEKO....😉..
@michala11111 to prejde 😉 moj muz bol uz zo mna na nervy, lebo som ho aj 5 x za sebou poslala osprchovat a furt som ho nemohla ani citit 😅 ale potom som prisla na to, ze mi vlastne smrdel sprchac 😝 cca po 13 tt bolo vsetko ok 😉
@michala11111 ano, aj ja som to mala🙂 preslo to v 12tt, tak vydrz, mozno uz coskoro... 🙂 tiez to bolo iba nim, dosiel z prace a uz som ho hnala do druhej izby, vadil mi, aj pusa, no strach a hroza, nastastie to preslo.
No určite to nie je sprcháč ani zubná pasta nič len on ☹
znie to hrozne ale čo mám robiť
@petah82
Ani nevieš aká som rada že som neni sama a dúfam že to prejde lebo ho moc lúbim a už si sama leziem na nery musí znášať moje nálady, nesexovať a ešte aj toto chudáci chlapi
@michala11111 na tu vetu chudaci chlapi si spomen po porode 😀
Tak to som mala aj ja ja som mala pocit ze stale citim alkohol aceton potom stale mi smrdel aj 5krat sa sprchoval 10krat umyval zuby a ja som stale frflala bola nervozna no potom to preslo a v 3trimestri by som sa len milovala neboj vynahradite si to
@michala11111 bola som na tom rovnako, par tyzdnov nic nebolo, prezil to - po porode bude abstinovat dlhsie 😝 Je to normalna vec, mne hrozne smrdela nasa chladnicka, rozne domace chemikalie mi naopak velmi vonali - uplne najuzasnejsie vonala chlorovana voda na plavarni 😀 a chlap bohuzial tiez smrdel, ale v 15tt ma to zo dna na den preslo a odvtedy sa na tom iba dobre smejeme. Je to tehu hormonmi a o par dni alebo tyzdnov ta to prejde, normalne mu to povedz, nech nema pocit, ze nieco robi zle, aby vedel na com je.
Určito je to to ako vravia baby tehotenské hormony,,,každá to všetko znášame inak 😉 Nič si z toho nerob,,prejde to určito. 😀
ahoj. ja som v tehotenstve smrdela aj sama sebe:( mne smrdelo vsetko a vsetci a to takmer do 7meho mesiaca a vracala som posledne dva tt pred porodom...takze ziaden strach urcite to prejde 🙂
to su hormony,proste ti vadi nejaky puch,a sama ho nevies ani opisat,ale naisto to muzovi povedz,vysvetli,aby sa chudak necitil divne....
@michala11111 neviem nakolko Ti to pomoze, ale tak ako tu uz baby spominali, len vydrzat ... u mna to trvalo do konca prveho trimestra, potom sa to zlepsilo, ale tiez som bola viac citliva na vonu sprchaca a vonavku mal uplne zakazanu, menej mi vadila jeho natur vona, hoc aj by bol trosku spoteny. Ale pri druhom babatku mi zial vadila vona nielen manzelova, ale "smrdelo" mi aj nase prve dieta ☹ a z toho som mala este vacsiu traumu, dodnes som to nikomu ani nepovedala, lebo sa za to velmi hanbim. Vsetko vsak preslo, hormony sa stabilizovali. Len mozno este jedna rada - skus byt k manzelovi taktna, aby si mu nejakou neprimeranou reakciu na jeho blizkost neublizila, lebo Teba toto obdobie prejde, ale nejaka nevhodna veta na adresu jeho pachu moze u neho zanechat neprijemne pocity (taky maly bodavy trnik na dusi). Mozno sa s nim otvorene porozpravat na tuto temu, nech je aj on trpezlivy a chapavy. Drzim prsty
@michala11111 je to uplne normalne,mala som ten isty problem,akurat mne smrdelo vsetko..v 2 trimestri sa to zlepsilo 😉
No tak dúfam že to čo najskôr prejde 🙂
Inak som mu to povedala a našťastie nezobral to tragicky skôr s humorom 🙂 tak som rada
@michala11111 úpe normálka.
@michala11111 juj, no furt lepsie ako ja. Nemohla som ist ani v MHD. Stacilo, ze niekto sa ku mne postavil s nejakym parfemom, smrdelo tak, ze sa mi chcelo vracat. A tak niekedy do prace som aj 3 krat vystupila po ceste z autobusu. Jedneho dna to jednoducho preslo - len tak.
@michala11111 ja som tiez neznasala pachy, nastastie si to ale neodniesol manzel 😉 To mas fakt smolu ze to padlo prave na neho, mne skor prekazal pach vacsiny potravin. Ale preslo to zaciatkom druheho trimestra, tak dufam ze to rychlo prejde aj tebe manzel zatial nebude smutny ze ti smrdi, ale to urcite pochopi ked mu to vysvetlis ze je to len docasne ...
Vnimanie telesnych pachov dost ovplyvnuju hormony. Preto nam niekto nevoni a niekoho by sme zhltli aj s jeho pachom dvojdnovym 🙂. Preto napr. antikoncepcia ovplyvuje to, kto nam voni a kto nie. Cize dobre je hladat si chlapa podla vone a bez antikoncepcie. Ta to skresluje. A tehotenstvo robi to iste. Asi ti priroda dava najavo, ze pre tuto chvilu sexu stacilo. Po porode by sa to mohlo zmenit. Ak nie si naprogramovana tak, ze mas mat deti s roznymi muzmi 🙂
Ak ťa to poteší, tak sme smrdí môj syn. 😀 😀 Teda, aby to neznelo blbo, tak mi smrdí šampón, s ktorým ho umývame, smrdí mi olej, s ktorým ho natieram a smrdí mi aj jeho aviváž. 🙂 Inak vonia. 🙂
jaaaaj jak som sa dobre zasmiala 🙂 mne smrdi vsetko okolo okrem priatela :D ale si ma velmi pobavila :D
moj manzel pouziva Niveu sprchovaci sampon a ked sa osprchoval tak sa ku mne nemohol ani priblizit ked som bola tehotna, chcelo sa mi grcat tak hrozne silno mi to smrdelo/vonalo a po porode som to stratila az tak ze ked boli deti pokakane tak mi museli druhy povedat lebo som nic necitila a dodnes necitim,stratila som cuch ci ako sa to povie citim pach ale nie ako predtym teraz ovela menej 😒
Tak toto isté som mala aj ja... manžel mi hrozne smrdel, nikdy predtým som taký zápach necítila.. .trvalo to ale len cca týždeň... nemohla som pri ňom ani spať a môj mm sa chudák urazil 😀 no nakoniec to prešlo a odvtedy som ten pach už necítila... 😀
Mne nesmrdí môj muž, ale fakt velmi mi smrdi dym, ked sa nieco páli. A pritom som milovala jesen, najma vdaka voni horiacej travy a listov.. teraz ma ide porazit, nemozem si ani vetrat spalnu, lebo mi vsetok smrad ide dovnutra. Vcera ma moj muz pristihol ako kricim z terasy na susedov v okoli, aby konecne prestali palit tie smrady, lebo sa z toho pogrcam 😀 😎 Tento tehu čuch je prekliatie 😀
Ahojte kocky, ja som dnes 10 DPO a uz zopár dni si stale privoniavam k rukám, lebo mam pocit, ze mi smrdia. Umývam si ich stale, kremujem ale nepomáha. A celkovo mam velmi citlivý nos. Myslite ze by to mohol byt príznak tehu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@michala11111 ahoj su to hormony :D z toho si nic nerob... kup si cinsku mast dava sa pod nos, budes citit iba mentol :D mne to strasne pomohlo