baby poraďte kúpiť si ten vankúš plnený dutým vláknom alebo guľôčkami? vďaka
@suzanah181 ja mám s guličkami, dali sa dopĺňať keď sa vyležal. Len si naň musíš zvyknúť lebo šuchoce 😀 Inak som spokojná 🙂
@suzanah181 ahoj ja mam z Lidlu a je plneny myslim tym dutym vlaknom ale vela ho este nevyuzivam nemam nanho brusko 🙂 ale uz sa tesim ked budem a vy ako podarilo sa?
@suzanah181 ahoj,mam s gulickami ale s takymi tvrdsimi a je ich tam dost a daju sq doplnit.niektore vqnkuse,ked tam babatko polozis,tak gulicky odidu na opacne konce a babo je nizko.ja mam cesky produkt. Babyvak.cz.je dokonca z druhej ruky a nemusela som doplnqt gulicky.pri dalsom.by som uz asi trochu doplnila.
@suzanah181 ja mám vankúš s guličkami, v tehu som ho nevyužívala na spanie,lebo strašne šušťal 😀 teraz ho používam k malému, keď ho nakojím,aby bol vo vyvýšenej polohe a ako zábranu,aj keď sa ešte neotáča, ale pre istotu,keď ho mám na gauči 😉
@suzanah181
Ja som si kupila pred 3 dnami vankus na spanie s dutym vlaknom a som spokojna.Pozerala som aj ten s gulickami,ale ten bol velmi hlucny 🙂
@lienka2407 áno podarilo sa ale som este len v 5 tt k dr sa chystám 4.11. 🙂
@suzanah181 ahoj ja som mala s guickami, ale zle sa mi na nom kojilo po par dnoch trapenia som ho odlozila a bolo po parade...
Najlepsie sa mi kojilo na formovanych poduskach 🙂
No tak ste ma nepotesili zeny 😀 ja som v piatok objednala gulickovi hlavne kvoli tomu ze neviem mormalne spat 😀 dufam ze nebude moc sustat 😒
@suzanah181 blahozelam a prajem prijemne tehulkovanie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dobry vankus na kojenie kupte co najtvrdsi,do toho plneneho Hilo Kami,sa mi maly velmi zabarali,ja som sa musela krcit a hrone potom bolel chrbat..