Mám povedať mužovi, že som tehotná?

juliana197
9. aug 2019

Ahojte, písala som sem dávnejšie, že som mala slabučkú čiarku na teste. Keďže mi mešká MS .5 deň spravila som si ešte jeden test a ukázali sa mi takéto krásne čiarky. Možno to bude znieť ako hlúpa otázka, ale keďže ešte bábo nemám, chcem sa opýtať či zatiaľ aj bez potvrdenia lekárky to môžem brať s istotou, alebo až ked mi to potvrdí ona. Chcela by som to povedať mužovi aby sme sa tešili spolu, ale chcem mať 100% istotu. Podľa termínu MS by som mohla teoreticky byť asi v 5 tt. A k lekárke sa vraj má ísť až v nejakom 6-7tt. Ďakujem za všetky názory 🙂

silvia610
9. aug 2019

Pri takýchto // mu to kludne môžeš oznámiť gratulujem

thoughtfulweirdo
9. aug 2019

Ano, toto uz mozes brat ako jasne tehotenstvo 😊 gratulujem a drzim palce, nech ste zdravi a vsetko ide ako ma

kataka10
9. aug 2019

@juliana197 Ako mi raz povedal gynekolog: "Ked vyjde test pozitivne, tak je to jasne tehotenstvo." Este treba aby gynekolog vylucil mimomaternicove tehotenstvo, ale zatial to vyzera dobre, takze gratulujeeem 🙂 Kludne sa uz moze tesit aj tvoj muz 😉

sweetdreams
9. aug 2019

s istotou to môžeš brať, až sa dieťa narodí... ale nie, vážne, určite si tehotná, ale aj tak by som s poslaním tejto správy ďalej počkala do konca 1. trimestra, ten je totiž vždy taký neistý. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

juliana197
autor
9. aug 2019

@sweetdreams jasne, ani nemám v pláne to rozširovať, len s mužom by som sa o to chcela podeliť 🙂 a viem,že ma čaká ešte veľa možných ťažkostí a budem sa modliť,aby všetko dopadlo dobre 🙂

sweetdreams
9. aug 2019

@juliana197 tak s mužom určite áno 🙂

ctrl
9. aug 2019

Máš iste tehotenstvo teším sa s tebou 👍

miskamia1
9. aug 2019

Gratulujem, si tehotná ☺️ Ale byť tebou, nehovorím to manželovi, ja som oznámila manželovi až ked som to mala potvrdené od gynekológa na 100% z krvi a z ultrazvuku keď videl plodový vak. Bola som v 7tt prvýkrát. Lebo som sa bála, tiež som si robila test ked mi MS meškala 5. Dni
Určite tehotná si, ale vieš, aby sa náhodou niečo nestalo, istota je istota... mne takto v 7tt našiel dvojičky, cela šťastná po potvrdení u lekára som to povedala mojej rodine, manželovej rodine a v 16tt som o jedno bábätko prišla. Teraz som v 30tt a čakáme zdravé dievčatko, ale oplatí sa vždy počkať.. nikdy nevieš, čo sa môže stať.
A gratulujem!!!!

miskamia1
9. aug 2019

@juliana197 ale môžeš mu určite šťastná nechať napríklad v skatulke test, a naznačiť mu, že máte bábätko na ceste, ale že si to chces potvrdiť u lekára 🙂

miskamia1
9. aug 2019

@miskamia1 možno ho poprosiť, aby ste Sito do kontroly nechali len pre seba zatiaľ 🙂

juliana197
autor
9. aug 2019

@miskamia1 Ano viem, že sa vždy môže hocičo stať. Chcela som len, aby sme tie pocity šťastia zdieľali spolu 🙂 A vlastne všetky pocity súvisiace s tým maličkým 🙂 Presne mu chcem urobiť také prekvapenie, že mu do škatuľky dám maličké papučky pre bábätko a test 🙂 A aj ked sa to potvrdí u lekára, určite sa dohodneme, že to skôr ako na konci 3 mesiaca nepovieme nikomu 🙂 Až potom, ked bude určite všetko v poriadku. Len som nedočkavá a veľmi by som mu to už chcela povedať 🙂 Lebo aj on to bábätko veľmi chce, spolu sme ho veľmi chceli ❤

hadecka39
9. aug 2019

@juliana197 mužovi to už môžeš jednoznačne povedať, sú to krásne dve čiarky. Gratulujem❤

juliana197
autor
9. aug 2019

@hadecka39 Ďakujem krásne 🙂

miskamia1
9. aug 2019

@juliana197 tak, ja som to tiež manželovi oznámila tak, že do krabicky som mu dala maličke bodynko a test 🙂 sú to najkrajšie pocity. Uzi si ich ❤️

stasticko_237
9. aug 2019

Blahozelam, krasne ciarky. Ja by som to uz muzovi urcite povedala, nech sa aj on tesi a vie, ze co prezivas. Nasledne si to mozete nechat zatial pre seba a potom vyzradit 🙂❤

fialka1318
9. aug 2019

@juliana197 ja som to nevydrzala a manzelovi ukazala hned test 🙂 hh ale upozornila som ho ze prve tri mesiace je to na babenku ci sa udrzi 🙂 a preto je to lepsie nikomu nepovedat 🙂 a potom urobit taky moment prekvapenia 😉

juliana197
autor
9. aug 2019

@stasticko_237 @fialka1318 Áno, ja to nemám v pláne hovorit zatial ani rodine ani nikomu, len jemu 🙂 lebo chcem, aby sme sa tešili spolu ❤

iwuskapoh
9. aug 2019

Gratulujem 🙂 krásne aj ja by som chcela byť už konečne tehotná :/

simonka0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonka0
30. aug 2019

Ahojte baby 🙂 som tehotna chcem sa spytat ci mi tu nejaka baba neporadi alebo presnejsie ci sa nevyzna v skratkach ktore mi napisal doktor po vysetreni a kedze to bude moje prve male tak by som som rada vedela co to znamena naoisal mi tam toto GS 0,4cm YS nazn. Potom toto : Gr. Hebd. incip. intacta budem vdacna za odpoved dakujem pekne

simonka0
31. aug 2019

Ahojte babule som tehotna vie mi niektora z vas povedat co znamenaju tieto skratky ktore mi doktor napisal na pohotovostnej gynekologii kedze to bude moje prve babo moc sa do toho nerozumien su to skratky tieto: GS 0,4cm YS nazn. A potom toto: Gr. Hebd. incip. intacta
Budem vdacna za odpovede 🙂💙

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre