Ahoojte žienky... tiež si tu idem vyliat svoje pocity... Som v 6 tt, a jedine co ma od dnes rana trapi je, že ma nejak prestali boliet prsia... doteraz ma boleli tak, ze som nemohla ani na bruchu spat a dnes rano som sa zobudila s tym, že bolest necitim a citim ju až ked si ich o niečo silnejšie stlacim, co doteraz som ani nemusela robit... obcas citim bolest v krizoch a minimum bolest v podbrušku, čo som zo začiatku (asi tak do 4-5 tt) citila pravidelne... teraz to pominulo! Občas mam krce v bruchu, tak neviem ci aj to je spojene s tehotenstvom, resp. s niecím iným? :( Viete mi poradit? DAKUJEM za kazdú radu...
@alexis81 viem ako sa cítiš,aj ja som sa tak sledovalaked som bola tehu.A poviem ti jeden den je tak adruhý onak.Mna prsia prestali bolieť približne v 8tt atiež mi vtedy prestalo byť zle,som myslela,že je niečo v neporiadku.A všetko bolo v pohode.Potom ma v 12 tt tak boleli kríže ,že som myslela,že je koniec avšetko bolo v poriadku.Ozaj mna dokonca jeden den vôbec neboleli prsia ana druhy už ano abolo to také premenlivé.
@xlucia mnoo len vo mne to vyvolalo take zvlastne pocity... ze sa nieco deje! Bo vsade citam, ze ze medzi 5tt a 11tt byva moznost potratu, a v kazdej diskusii pisu baby, ze ked pominu bolesti prs a pod. tak to neznamena nic dobre... tak sa trocu obavam, ci je vsetko o.k....
@ematko29 mnoo vcera som este citila ze ma bolia prsia a rano ked som sa zobudila tak to bolo prec, co sa mi doteraz nestalo, preto ma to vystrasilo... Sem-tam ma pobolievaju krize, občas minimalne v podbrušku a sem-tam zacitim krce. Tak som nevedala ci je vsetko o.k. Sice u doktora som bola min. tyzden vo stvrtok a oddnes ma dovcu, ale nechcem sa zbytocne stresovat, tak ma to celkom vyplasilo :(
@alexis81 hmm tazko povedat, no ja si nemyslim, zeby to nieco znamenalo... mna prsia rano nikdy neboleli...zacalo to az poobede.... a necitila som stale rovnake bolesti 🙂 ... je pravda ze prvy trimester je najrizikovejsi cas na potrat, no neznamena to hned ze sa nieco zle deje....vlastne to neznamena nic.... ak sa vsak naozaj citis neisto... skoc k dr. za to nic nedas 🙂 drz sa 🙂
mne sa stalo presne to iste, tu na konikovi, doma i lekar zo mna robili paranoika, ze nic sa nedeje ze vela citam ale ja som vnutorne naozaj citila ze sa nieco zmenilo a naozaj to bol MA..
to vsak neznamena ze sa to stalo tebe!! to ze bolesti prestanu, je normalne a zaroven to moze byt aj nieco zle, cize najlepsie by bolo ist k lekarovi aby si mala pokojnu dusu ze je vsetko v poriadku a uzivala si tehu.. Lebo tie stresy babu nerobia dobre, pre stresy som ja o to svoje prisla.. Drzim palceky 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alexis81 ved to je fajn ze sa citis lepsie