Baby viem že je tu už vela rôznych tém o zamlčaných potratoch a možno sa prehnane bojim a som vystrašená ale mam takyto problém.. Som na konci 11tt. a do teraz mi je zle na zvracanie ale zrazu sa aj napriek tomu necitim tehotne..Proste mam pocit ze niesom tehotna. Akoby to babetko nezilo alebo neviem to opisat.. Stretli ste sa niektora s niecim podobným?
@ivonach určite je všetko v poriadku. Vieš koľko som sa ja nastresovala, robila testov do 8meho týždňa???sledovala som príznaky...lebo tie má opustili medzi 7-8tt a bala som sa. Aj pocit že som uz neni téhu a zopakoval sa mi MA som mala a všetko je ok;) vieš čo mi pomohlo? Prestať čitat témy o potratoch a priznakoch na MK 😉 kedy ides do poradne?
@ivonach nestresuj, ja som teraz v 34 tt a nemam ine pocity len ked ma babo kopne alebo sa pohne :D inac ked spí alebo je ticho vobec nic :D Do 20 tt som nemala ziadne priznaky tehotenstva, citila som par krat plnost v zaludku (nikdy som nezvracala) malo kedy palenie zahy, nikdy nie pazravost ako to niektore opisuju alebo si asi ,,nahovaraju,, ze tehotna ma chute, neviem ja som to nikdy nezazila, ze by mi muz mal utekat kupovat nanuky, pizze, uhorky atd o pol noci do nonstopky 🙂 od 20 tt jedine ked sa mi babatko pohne a ked sa dlhsie nehybe tak stresujem co sa deje :/ No uz teraz vo vyssom stadiu ako som zcala neaký 30-32 tt som riesila pichanie, bolenie, spanie, krize, dych, chodenie a kadeco ked uz mas vycsie brusko...
ahoj ivonach ja som na tom podobne.este par dni pred positivnym testom som vedela,ze som tehotna.stranse ma boleli prsia a aj sa zmenili vzhladom.potom to preslo a teraz sa strieda unava s nevolnostou.a par dni vobec nic.vtedy ma pocit,ze urcite nieco nie je v poriadku.myslim si,ze pokial to malicke neuvidime na ultrazvuku a nebudes pocut srdiecko tak si asi ani neuvedomis,ze je to skutocnot a za to,ze sa citis dobre.to je len vyhoda.urcite ti vela tehotnych zavidi.drzim palceky 🙂 😉 😉
nečítaj o zamlčaných potratoch a teš sa z rastúceho bruška.keď budeš 35tt tak by si si tento pocit na chvílu aj vymenila.ked ti bude drobec tlačiť na mechúr,kopať do žlčníka a tak..
Ahojte baby, hned ako som uvidela tuto temu musela som si to prečítať a podeliť sa s vami. Ja som bola tento tyžden na gyne malo to byť prve vyšetrenie v tehotnosti, mala som veľky strach lebo o babetko sme sa dosť snažili. Pred tým som si robila 5 testov vždy z odstupom či stale som tehotná,mavala som vždy po teplej sprche a na večer dosť bolesti bruška a taktiež ma až pichalo v prsiach. Doktorka mi oznamila že plodovy vačik tam je ale že ešte nieje vidno srdiečko tak mi nemože viacej k tomu povedať, či je to ok alebo nie. Na daľšiu kontrolu mám prisť až v piatok, lenže zrazu je klud, krvacanie som teda nemala ani špinenie ale necitim tak citlivo bruško ako pred tym, prsia ma velmi nebolia, nevolno mi nebyva. Možno že to je aj tym že som bola na Pn a viacej všetko vnimala než tento tyžden ked som bola v praci dokonca na nočnej. Tam mi aj kamoška povedala že ona tiež takto mala vačok v brušku a ked prišla o mesiac tak zmizol a nemala žiadne krvacanie tehotnost jej zmizla. Už mám strach aj ja do piatku je daleko. Teraz by som podla poslednej menš. mala byt v 7t +2 Prosim o radu skusenejších. dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivonach Nuž, ale mi ti do bruška nevidíme, preto by bolo dobré zájsť na sono k dr. a to najlepšie hneď.
Pocit nemusí nič znamenať, pretože autosugescia dokáže aj zdanlivo nemožné veci. To, že ti zrazu nie je zle alebo že sa "necítiš tehotná" nemusí nič znamenať. Pokiaľ si nekrvácala alebo necítila nejakú zvláštnu silnú bolesť, malo by byť všetko v poriadku.
V každom prípade, radím navštíviť doktora hneď ako je to možné.