Dobrý deň zienky prosím mam ísť na kontorlu bábätka v 5tt? App mi ukazuje 5tt plus 3 dni a neviem či mam ísť či to je všetko v poriakdu či sa to oplatí alebo mam počkať ešte mesiac. Dakujem
Počkaj ešte aspoň do 7-8tt. V 5tt vôbec nemusí byť ešte nič vidieť, zbytočne by si potom bola sklamaná. Apropo 5t+3dni je 6tt nie 5tt.
hlavne zavolaj lekarovi, kde ta objednaju tak, aby cosi bolo uz aj vidiet. staci nadiktovat posledny termin menzesu a oni uz budu vediet, co a ako.
Až keď ti bude meškať minimálne 2 týždne vtedy sa chodí a ak sa nechceš zbytočne báť tak choď 3 týždne až je vidieť srdiečko pekne
Nechoď tak skoro.. ja som bola včera podľa menštr.7 tt,.a už bolo vidieť srdiečko.
Ešte počkaj
@januska20 a kedy si mala ms? Práve som volala a že o dva týždne staci
2.augusta
@januska20 ja 14. Kedy by si išla na mojom mieste prosím ?
Tak ako ti radia u lekára. O dva týždne stačí. Budeš rada ak budeš vidieť ako bije to malé ❤ .
Ešte je skoro teraz ísť.
Ja som mala poslednu ms 12.8 a idem k dr 12.10, mas cas hlavne mysli pozitivne ❤ drzim palceky
Kontrola bábätka? Žiadne tam ešte neuvidí
Zbytocne tam pojdes teraz, alebo o tyzden. Na sone nic nie je vidiet. Takze tam ani nema co skontrolovat. Knizku ti vacsinou vypisu okolo 10-12tt.
Počkaj inak sa budeš stresovať viem o com ti píšem stačí počkať 5 a 6 týždeň a uvidíš aj babo a budeš počuť srdiečko
Držím ti palce 😉
Podľa mňa je to zbytočné, ak nemáš nejaké veľké bolesti... Stačí o 2 týždne. To by už malo byť vidieť srdiecko💞... Nie je sa kam ponáhľať, užívaj si sladkú nevedomosť... Prejde to rýchlo a budeš riešiť už iné veci... Prajem všetko dobre🤞👏
Nechcem ti brat ilúzie, ale aj v 7.tt je vidno v podstate len to srdiečko a umiestnenie plodoveho vaku😅... ale je to pekný moment vidieť to rýchlo sa trepotajuce pidi srdiecko🥰. Keby si šla skôr iba čoby si sa zbytočne stresovala.
Ahoj, ako sa ti darí? Bola si už na kontrolu?
@januska20 ahoj ďakujem sa opýtanie. Bola som na kontrolu v 6tt a už aj bilo srdiečko. Na ďalšiu idem v pondelok kde mi výpise lekárka tehotenskú knižku. Neviem sa dočkať. 😍😍
Držím palce a blahoželám!
Super,to sa veľmi teším. Nech ti všetko dobre dopadne 😉
Ďakujem Vám 🙂
Je to individuálne...bola som 5tt+6 a bolo už aj srdce, aj tehotenská knižka.
@alina765 jezisi tak toto neviem 🙈🙈🙈
Tusim uz ked mas 5+ daco sa berie ako 6 tt.
A zbytocne pojdes velmi skoro... pokial nemas nejake zdravotne problemy.
U mna v 7 tt este nic, len prazdny vak.videl... 2 tt som cakala na dalsiu kontrolu a poviem ti 2 najhorsie tt mojho zivota 😔😔😔
Zase u prvej uz v 6 tt mi potvrdili v nemocnici tehu. Krvacala som cize preto som bezala do nemocnice.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
zavolaj, nadiktuj datum poslednej MS a oni ti daju termin 😉