Ahojte! Konečne je to tu! Na 5tich testoch dve čiarky.
Prvá kontrola nás čaká 23.2.21 ..
Mám už nevoľnosti, tak pred menzesom týždeň čo som mala dostať a asi týždeň po tom ako som dostať ma dosť pobolievalo v podbrušku ale gynda, že to je normálne..Teraz občasne ma pobolieva a neskutočne prsia ma pobolievajú.
Snáď bude všetko ako má byť a bábo bude zdravé... ako ste to mali vy pri svojom prvom?☺️
@stastna_mamicka Jeej super! Ďakujem. Gratulujem aj ja. Dajte vediet, ako ste dopadli☺️
Mna na zaciatku prišerne boleli prsia, úplne citlivé.. a to mi v podstate trvalo cele tehotenstvo a skončilo to až po skončení kojenia😅🤔 inak som nemalá ziadne priznaky, v podstate to prišlo až neskor, asi cca od 10tt mi začalo vsetko smrdiet, nevydržela som v kuchyni ked sa varilo🤮 a nálady ako na hojdacke ... ale tak výsledek samozrejme stal za to ;) 👨👩👧
@emmacarmen U mňa tlak v podbrušku, netrávenie a citlivé, boliace prsia, ešte pred potvrdením tehotenstva. Asi v 8tt som začala byť citlivá na pachy. Zle mi extra nebývalo, ale vyslovene dobre tiež nie. Malý je na svete a úplne zdravučký a extrémne živý 😀
Ja mám teraz svoje prvé 🙂 do 5tt len kŕče ako pred MS ... potom ranné alebo skôr celodenne nevolnosti, nevedela som do žalúdka nič dostať som bola na vode :D návaly tepla neskôr bolesť drieku a chrbtice, nesmierna bolesť prsnikov(Aj zväčšenie) divné chute a pachy :D
Teraz som už v 3 mesiaci a pre zmenu som už celkom fajn aj zjem všetko na čo mám chuť🙂 ale zas ešte stále mi vadia pachy niektoré🙂 a zabudla som na wc na to som zo začiatku chodila každú chvíľku:D teraz už len za pár hodín sa idem vycikat:D a už 3.mesiac mám vždy zvýšenú teplotu 🤦♀️🤰🤷♀️😁
Tak držím palce 💪😁 hee 23ho mám dostať už aj knižku:D ☝️🔝
@nikk3y fiiiha...no u mňa to vyzera koniec 6 týždňa..tak som zvedavá, že čo😁 tie krce mam stale, niekedy som z toho na nervy, tak snad bude malinké v poriadku🙏🏽
A drzim palce ! Nech ste zdravi🙂😊
@emmacarmen nebooj určite áno ❤ to len maternica sa "roztahuje" 🙂 ... dakujemeee podobnee ❤❤🤰
@emmacarmen ahoj môžem sa spýtať ako často máš tie bolesti v podbrušku? Mne mešká síce len tri dni ..ale tiež mám obavy.
@misa11111 ahoj.ako pri menštruácií...denno denne.
Najprv na začiatku uplne to bolo stale a teraz kazdy den raz za cas ma zabolí...
@emmacarmen no mňa presne tiež tak a hlavne večer a ráno ale len pár sekúnd.. hádam bude všetko ok🙏🙏
Baby ja ešte aj teraz také pociťujem :D a to som v 12tt 🙂 ale časom sa nato dá zvyknúť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vôbec nijak 🤗 okrem toho ze mi rástlo brucho žiadna zmena 🙏 ani raz som nemala nevoľnosť ziadne zvláštne chute ;) iba nespavosť keďže drobca stále stikutalo ;) drzim palce a gratulujem. Ja idem tiež 23.2. na krv na potvrdenie tehotenstva 👶