Mam doružovohnedý výtok a prestávam cítiť príznaky.

danielkadandy
27. feb 2020

Som len asi v 5tt, hned mi v pondelok ako som prisla vzal krv, vysledky su dobre a nasadil duphaston 2x denne..no hned dalsi den, neviem ci z toho lieku som vecer mala slabo ruzovohnedy husty vytok a dalsi den tiez pri utierani cely den ale nie zakazdym a navyse som prestala citit prsia mala som ich dost citlive a tiez ma uz nepobolieva brucho a krize ako pred MS( to je znal ze sa rozsiruje maternica) ...

Ako to vydrzim ? Pred rokom som takto mala Missed abort..
Vraj sa vidime o dva tri tyzdne ako sme sa dohodli na zaciatku...sak sa zblaznim dovtedy...keby mi aspon znova krv zobral ci spravne stupa to hcg...sestricka ked pocula iba rukou nad nim mavla...nerozumiem co si mam mysliet ..vraj je to dobry doktor..

Este nemame deti ...bolim sa aby to neskoncilo ako pred rokom...viete mi nieco poradit? Ukludnit ma asoon?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
giuli
27. feb 2020

Skus si dat vziat krv v labaku ,ako samoplatca...

rebelka2014
27. feb 2020

Ja by som sla vecer na pohotovost. Pravdepodobne ta hospitalizuju a budu sa snazit spinenie zastavit.

valentina365
27. feb 2020

@danielkadandy ja som mala to iste, obidve tehotenstva. Prve skoncilo MA v 9 tyzdni, druhe vsetko v poriadku, dcera ma uz rok.
Poviem ti to, co mi povedala moja lekarka: iba preto, ze prve skoncilo MA, nezvysuje to pravdepodobnost, ze sa to stane aj pri druhom.
Viem, ze sa velmi bojis, ja som sa bala az kym sa mala nenarodila, ale strachom nic nezmenis. Skus byt co najviac v pokoji, zamestnavaj sa vecami, co rada robis, aby si sa co najmenej zozierala.
Drzim palce, aby to vsetko dobre dopadlo🤞

strapec
27. feb 2020

@danielkadandy aj ja som mala takýto stres, vajíčko sa uhniezďuje, snaž sa dať čo najviac do kľúči, vylož nohy a oddychuj, behanie po pohotovosti nie je úplne riešenie, mne tak povedal dr na pohotovosti, že vždy takto musia ženy vyšetriť a robiť aj sono zo spodu čo nie je ideál pre zárodok... držím palce, nech všetko dobré dopadne 🙂

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@valentina365 dakujem budem sa snazit

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@strapec dakujem

danielkadandy
autor
27. feb 2020

Ja len ze medzitym prisli vysledky manzelovho spermmmiogramu a ma ich hrozne

hennyinnsbruck
27. feb 2020

Neostáva ti nič iné len čakat. Dali ti duphaston, viac urobiť nevedia. Bud alebo. Držím palce.

danielkadandy
autor
27. feb 2020
denullllka
27. feb 2020

@danielkadandy mne povedal doktor, že keby mám hocijakú krv ( ružovú, jasne cervenu a pod.) tak mám prísť ihneď a hospitalizuju ma opäť. Tak ak by sa ti to zhoršilo išla by som večer na pohotovosť preistotu.. duphaston beriem aj ja. Ale asi pred mesiacom som začala silno krvácať a nechali ma na infuzii 5 dni aby zastavili krvacanie, domov ma pustili až keď som mala vlozku cistu cely deň.

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@denullllka a v ktorom si tyzdni?

deti95060810
27. feb 2020

ak ti prestávajú príznaky tehu - prsia, tak to nie je dobré...niečim podobným som si prešla, len potom sa to nejako zvrtlo a dopadlo to dobre...samozrejme odležala som si to v nemocnici.

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@deti95060810 a nemoze to byt z duphastonu?

deti95060810
27. feb 2020

@danielkadandy to neviem, ja som ten liek nikdy nebrala...

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@deti95060810 uhm chapem

hennyinnsbruck
27. feb 2020

@danielkadandy nemyslím ze je to z duphiku. Mala som 2 biochemicke, pri druhom tehotenstve od 3dpo duphik brala... Prešli bolesti pŕs, prišla ms.😔

lucyk1992
27. feb 2020

Ja som tiež v 8tt začala špiniť hnedou krvou. Gyn mi dala duphaston a kanavit a hneď mi to aj prešlo, ako som to začala užívať 😉

rebelka2014
27. feb 2020

@strapec keby o to poziada, tak by jej sono zospodu nemuseli robit.. Mne moj dr nerobil pocas tehu ani raz sono zospodu. Cely cas len cez brusko.. A ked som bola na pohotovosti, a poziadala ich, aby mi nerobili sono zospodu, nemali s tym problem. Mam za sebou 3 potraty, takze som bola opatrna.

mimibb
27. feb 2020

U mňa to začalo spinenim v 6tt, neskôr som 3x riadne krvacala , 2 týždne som odležala v nemocnici a do konca 13tt som brala buphaston aj dycinone....hospitalizovali ma až po tom, ako som druhý krát dobehla na urgent... Vsetko dobre dopadlo...I keď to bolo 50 na 50....Mala bude mať už 3rocky 🙂

monca0021
27. feb 2020

Ahoj v niektorých prípadoch je úplne normálne že na začiatku tehotenstva príznaky vymiznú nemusí to hneď znamenať niečo zle. Pisem z vlastnej skúsenosti a mám kamošku ktorej tiež zmizli príznaky a začali až po 12 tt. Niektoré ženy dokonca menstruuju aj počas tehu. Určite pokial sa ti to nezdá tak skoč na pohotovosť. Držím ti palce verím že všetko bude ok🙂 trosku pozitívnej energie a menej stresu a bude dobre🙂

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@monca0021 dakujem

danielkadandy
autor
27. feb 2020

@mimibb dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre