Čaute, mali ste vždy príznaky? Pri prvom dieťati mi byvalo zle, prsia ma nenormálne boleli a teraz nič. Sém tam mi zostane ťažšie ale nič strašné. Je to normálne?
Také tie tehotenské nevoľnosti (ale bez zvracania) som mala vseho vsudy cca 2 týždne (od 6 do 8tt). Inak skoro vôbec. Je to prudko individuálne.
Je to uplne normalne.
Vacsie ci mensie...skor i neskor ale vzdy nieco bolo.
pri treťom tehu absolútne nič... okrem vynechania menzesu.
Ja mám to iste! Som 7tt, pri prvej bolesť pŕs, zle mi bolo a teraz akoby uťal, ráno mi je trosku ťažšie ale nič hrozné, ináč vôbec nič nepozorujem
Som v 9tt a od začiatku mi vôbec nič nie je - žiadna bolesť, vracanie, bolenie hlavy, naozaj nič....toto je moje druhé tehotenstvo to prvé bolo také isté - bez príznakov - vďaka Bohu🙏
Ja mám toto tehu lepšie ako prvé. Nehovorím že mi nič nie je, ale je to oveľa lepšie ako pri prvom.
V prvom mi išli prsia vybuchnúť, fakt som čakala kedy exploduju, a tá bolesť. Teraz ich mam akurát zväčšené a citlivé. V prvom som vracala každý deň do 5mes. Teraz som v 5mes, a vracala som asi dvakrát. Zato ma často napínalo, a mala som stále hnusnu chuť v ústach. Teraz je to už na ústupe. Nie je to ešte tip top ale dokážem normálne žiť 😀
Pri tretom skoro nic.
Ani pri jednom nic..len vynechany menzes a zvlastny pocit,ze je somnou nieco inak..dalsi priznak tehu bolo az radtuce brusko a pohyby..vsetko
Ja som zistila tehotenstvo, keď som bola v 11 týždni! 🙈 Nemala som absolútne žiadne príznaky, mala som dokonca aj menzes.
@babydesire do bodky presne ako u mňa. Okrem rastúceho brucha a neskôr pohybov nič.
Ahoj, pri prvom keby nerodim....neviem, ze som tehu. Nebolo mi nic cele tehotenstvo... uplna parada... pribrala som ledva 6,5 kg, syn mal 3,5 kg ked sa narodil, nemala som absolutne nic okrem bruska pred sebou.... po porode poporodna depresia, az som neverila , ze to take zle moze byt. Pri druhom mi bolo tazko okolo 7tt... nezvracala som ale ani som realne nic v ten týždeň nezjedla, potom uz nic...pribrala som 4,5 kg a syn mal 3,8 kg ked sa narodil, depka sa nedostavila, zvysok tehu uplne super... prajem kazdej zene take bezproblemovo tehotenstvo... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pri troch deťoch, okrem obrovských pŕs od začiatku som nemala žiadne príznaky v prvom trimestri