Mali ste pri špinení aj miznúce resp.žiadne tehotenské príznaky?

danielkadandy
29. feb 2020

Spinim od 5tt, beriem duphaston. Na uplnom zaciatku som mala dost citlive a tazke prsia aj bolesti krizov aako brucha ako pred M aj viac unavena som bola.
Teraz sa citim akoby netehotna.Asi v case ked som nasadila duhaston to mohlo ustupit, neviem ci to tomu pripisat..ale lekar ma poslal domov ze treba len cakat lebo je to skoro..
Mali ste taku skusenost?
O spineni citam ze ste viacere mali s tym problem ale ci aj tie priznaky vam zmizli, resp.ci ste citili nejake?

anjelik2019
29. feb 2020

Ja áno a bohužiaľ to skončilo MA.

danielkadandy
autor
1. mar 2020

@anjelik2019 to ma mrzi.. ktory tyzden to bol..ja som pred rokom toto zazila preto sa bojim

c_est_la_vie
1. mar 2020

@danielkadandy ja som predchadzajuce tehotenstvo nemala spinenie, neuveritelne silne priznsky a len mi jeden den zmizli a bol to MA.

Teraz spinim obden, uz ma 3 krat prezerali ( moj lekar a na pohotovosti), okrem spinenia a unavy je mi ok, beriem duphaston a vraj krasne vitalne tehotenstvo a babatko rastie ako ma.
Ak mas pochybnosti chod lekarovi, inak je vsetko individualne.

mala_zuzu
1. mar 2020

@danielkadandy bohužiaľ s tými ustupujúcimi príznakmi aj ja sa pridávam, tiež Missed 🙁 mala som nenormálne nevoľnosti, pachuť na jazyku, citlivé prsia, únava...jeden deň sa zobudím a absolútne nič. Dva dni na to diagnostikovaný zamlknuty potrat...nemusí to tak byt ale vždy. Držím palce aby to nebol tvoj prípad 🍀

majamat
1. mar 2020

aj ja ano a skoncilo to MA. no to bolo uz na konci prveho trimestra. MA mi diagnistikovali v 13t, pricim v 11tt bolo este vsetko OK.

majamat
1. mar 2020

noi je to individualne, pri prvom tehu mi nevolnost zmizla v 11tt. no oastante prejavy tiez uz neboli tae silne, ako na zaciatku.

lenteraz111
1. mar 2020

3 krát som mala, neskončilo dobre, stvrty raz som mala tiež, aj krv dlho, skončilo to našťastie dobre. Držím palce

anjelik2019
1. mar 2020

@danielkadandy v 11 TT sa to ti stalo, minulý rok v septembri, bolo to 3.tehotenstvo, síce neplánované, ale na bábätko sme sa tešili. Začala som špiniť, postupne hnedé hlieny išli zo mňa, bolesti len slabé som mala, ale nebolo 💖😭😭😭, brala som aj duphaston a ascorutin, no nepomohlo a musela som na kyret. Teraz sa bratovi narodil syn 8.2., aj sa teším, aj je to pre mňa veľmi ťažké, lebo ja som v apríli mohla tiež mať mimi😪😓

danielkadandy
autor
1. mar 2020

No to spinenie asi prestalo..ale dnes ma hrozne bolia krize..je to normalne?

amy4567
3. mar 2020

No tak neviem ako často chodíš k lekárovi, ja som kvôli tomu chodila každý týždeň a dnes zaznel verdikt, že lieky vysadiť a bábo sa nevyvija viac☹️ chvlabohu, ešte je malilinke, dala nám 2 týždne či sa vycistim sama

zzzza
12. sep 2024

@danielkadandy asi to dopadlo dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre