Ahojte kamarátka ma taký problém vôbec nevedela že je tehotná až terás to zistila že je už v 3mesiaci a nemá žiadne príznaky mali ste to niektorá?
Vôbec niejake ani bolesť brucha ani zvacanie? Ona si myslí že je jediná taká :D
Mne nebolo nič okrem bolestivejsich pŕs. Vôbec nič.
Ja tiez nist 🤭
Ona hovorila že mala iba spinenie slabé krvácanie 2 dní a potom ju iba bolelo ako pred ms a nič viac
Ja som cítila len že mám iné prsia a zle mi vôbec nebývalo
Ona práve že nemá bolesti pŕs ani sa jej nezvecsili ani nič podobné len sem tam ju zabolia kríže aj vaječníky ale netrvá to dlho
Ahoj ja som tehotna 7tt+2dni a nie je mi vobec nic,na tehotnu sa teda necitim vobec 😉 takze nie je jedina 🙂
Vôbec nič 🙂 keby nevynechala ms ani o tom neviem
Ja som zistila, že som tehotná až v 9. týždni. Vôbec nič ma nebolelo, nevracala som, len mi meškala "mrcha". Nevolnosti prišli až trošku neskôr, ale nebolo to nič hrozné.
Znama teraz prisla na to, ze je v 5 mesiaci. Ona este kojila, tak chybajuci menzes nejako neriesila.
Hold, vela tehu priznakov asi prichadza s tým, ze psychika robí svoje. Ked zena o tom nevie, nevenuje tomu pozornost.
Kamoske gratulujem. Snad sa z babatka tesi 🙏❤
@iwuskapoh ja som teraz 29 tt a keby ma maly nekope a neboli ma chrbat tak ani neviem ze som tehotna 😀
Plus este keby mi nenarástlo bruško 😀
:D tak ako vidím neje jediná keď si myslela že je jediná že nemá príznaky keď jej to poviem určite sa bude cítiť lepšie lebo bola zúfalá bála sa že niečo neje v poriadku 🙂
Tak ja keď som čakala synov som ani nevedela té som tehotná ešte ze mi ms vynechala a pri dievkach som to vedela hneď zle mi bolo až do konca 4 mesiaca
Ale robili ste si tehu test? Lebo ona si robila ale mala.negat až terás keď bola ku gyn tak jej potvrdila tehu
Ja som 23tt. A nič mi nie je a ani nebolo 😂😂 tiež iba nemam menzes a rastie mi brucho (ale aj to nemám veľmi velké) a už ma malá aj kope tak to cítim ☺️☺️Všetko je v úplnom poriadku,malá rastie takže som spokojná že mám dopriate tak krásne bezproblémové prvé tehotenstvo 🙏🏼🙏🏼❤️
Jasne ja som to tiež zistila až v 2.mesiaci nemala som žiadne nevoľnosti , bolesti proste nič 😂
@iwuskapoh ja teda áno ani jeden jediný príznak, chudučka ako vždy len som pribrala za 4mesiace rri kila to som tomu nedávala nejak pozornosť, ale inak nič vitálna jak ryba, fit, zistila som zo až v 16týždni. Normálne som jedla chute aa mi nemenili absolútne až do 9mesiaca
@iwuskapoh
Kamoška zistila, že čaká piate dieťatko, až keď bola v piatom mesiaci a zdalo sa jej, že cíti nejaké pohyby. Ale myslela si, že jej asi šibe, ale nešibalo.
Mala síce nepravidelnú ms, takže nič nezvyčajné, že jej toľko meškala ms. Ale aj tak, nechcela veriť, že piaty krát tehotná a nič si nevšimla. 😬
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@iwuskapoh Ja pri oboch tehotenstvach som okrem chýbajúcej MS a neskor rastúceho bruska nemala ziadne ine príznaky.