Ahoj baby, prosím mali ste niektorá špinenie v 7 tt? Dnes som 6tt+3 a rano som zistila, že spinim hnedou krvou zmiešanou s klasickým hlienom. Nie veľa, ale spinim keď sa utieram.Bolesti nemám žiadne. Ako to riešila vaše doktorka? Dnes poobede k nej idem na prvé sono. Tak sa modlím aby bolo všetko okj ...ďakujem za vaše postrehy a príbehy 🙂
@lennyka17 ja som to mala v 6 aj v 8tt raz rano bol to hematom,beriem duphaston a je to ok ❤drzim palce❤
ja som mala spinenie v 7+4tt.. isla som k dr. a uz nebilo srdiecko.. okamzite pohotovost, radsej 10x ako ani raz a podcenit.. prajem vela zdravia
@lennyka17 spinila dom od 5-7tt v kuse, dokonca v 6 tt som mala aj par kvapiek čerstvej krvi a na pohotovosti mi povedali, že špinenie nie he nič vazne. Jasne ze som stresovala a to ich nic vážne som vôbec nebrala, že sa nič nedeje, naopak stresovala ddom a poriadne. Potom sa mi ešte stalo v 9 tt raz a asi v 11 tt raz.
@lennyka17 Dajte vedieť, od dnes mám to isté a v utorok mám ísť k doktorke.
@filipko_melanie dám 🙂
mala , ale troška neskoršie...cca 9 tt. Odležala som si to v nemocnici...Kým je to hnedá krv tak to je to lepšie, horšie je keď je krv červenej farby - jasná krv....vtedy je to dosť nebezp. resp. hrozí potrat...
@lennyka17 mala som aj ja hnede spinenie, od 6-8tt zhruba. Preslo to same, neviem co to bolo. Babo je v poriadku.
U mňa to bol bohužiaľ MA 😔
@lennyka17 Ďakujem. 😊
@zuzu1994
@sayonara15
@filodendron
@asia83
@veronice
@deti95060810 nasadený duphaston, 3x denne a kľudovy rezim, vyzerá všetko vporiadku uz trosku aj ❤️ bilo 🙂
@filipko_melanie
@lennyka17 Tak to je super, teším sa s Vami, že nič vážne. 😍
@filipko_melanie aj ja, obrovský kameň mi padol zo srdca 🙂
@lennyka17 Prajem veľa zdravíčka, nech máte celé tehotenstvo bezproblémové a všetko dopadne najlepšie ako vie. 🧡
Ja som letela na pohotovost 2x, ze s tym pride skoro kazda tehotna😎 brala som do 13tt duphaston a ascorutin. Drzim palce!
Ďakujem vám baby 🙂 dufam, že ten duphaston zaberie. Zase som začala spinit len teraz je krv ruzovkastá :/ dúfam, že do rána to bude okj, lebo z toho naozaj nemám dobrý pocit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lennyka17 Určite sme to zažili viaceré. U jednej to bol hematóm, ranka na krčku či iné neškodné záležitosti, u druhej začiatok potratu. Treba navštíviť gynekologickú ambulanciu. Napríklad ja som zažila oba prípady. Špinenie=potrat aj jediné jedno špinenie z ranky na krčku v tehotenstve so synom, ktorý má čochvíľa 10 mesiacov. Veľa šťastia.