Mali ste bruško už v 10tt?

alex_zalez
14. okt 2019

Vykuklo vam male brusko uz v 10tt ak ide o prve tehu? Nemam ploche brusko, ale zase nepatrim k obeznym, taky priemer, ale zda sa mi, ze sa tam nieco rysuje. Ako to bolo u vas? Nwmyslim tym klasicke vele tehu brusko, len take, ze led stiahnem brucho, stale jentaˇ od pupka na dol nieco vidiet

mala_bodka
14. okt 2019

Moze byt nemusi 🙂 kazde telo je ine a najma maternica sa pripravuje a zvacsuje alebo aj ty mozes byt nafuknuta alebo vsetko dokopy .. kludne ti moze vykuknut v 10tt a byt take iste este dllho a potom zase skok

zuzkamp
14. okt 2019

ja som dobre do 24.týždňa vyzerala, že nič, alebo som mala lepší obed... 😀

na poradňu v 25. som prišla v puzdrovej sukni kostýmovej - sestrička sa už na mne smiala... 🙂

toto sú individuálne veci u každej ženy, každá máme iné telo, navyše - každé bábo je tam dnu inak poukladané 🙂

ja už som v termíne a stále sú mi dobré niektoré moje pôvodné, netehotenské kúsky, lebo bruško stále nemám až také veľké a našu malú mám viac natlačenú na kríže a do bokov, než do brucha... 🙂

angi07
14. okt 2019

@alex_zalez ja som uz mala peknucke v 11 tt

lula313
14. okt 2019

Ja nemam ako druhorodicka v 16tt, ale podľa mna mám dieťa zase hore, lebo má skoro Páli záha a ešte mi je zle, takze mi dieťa asi tlači na zaludok.. v prvom tehu mi vybehlo okolo 22tt(ale tiež som skôr vyzerala ako po dobrom obede) a do porodu som nemala obrovské brucho, aj keď mala dcéra 4kg

simusiatko83
14. okt 2019

O mne každý vie od 9tt, že som tehotná, taktiež postava taký priemer ale bruško mi vykuklo hneď a každý sa hneď pýtal s príbuzných ci čakáme. Od 9tt Do 14tt rovnako veľké bruško také malé guľaté vystrčené a od 18tt ako cítime pohyby mam už riadne brucho... A som prvorodicka 🥰 záleží aj ake máš postavenie maternice a tak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre