Vykuklo vam male brusko uz v 10tt ak ide o prve tehu? Nemam ploche brusko, ale zase nepatrim k obeznym, taky priemer, ale zda sa mi, ze sa tam nieco rysuje. Ako to bolo u vas? Nwmyslim tym klasicke vele tehu brusko, len take, ze led stiahnem brucho, stale jentaˇ od pupka na dol nieco vidiet
ja som dobre do 24.týždňa vyzerala, že nič, alebo som mala lepší obed... 😀
na poradňu v 25. som prišla v puzdrovej sukni kostýmovej - sestrička sa už na mne smiala... 🙂
toto sú individuálne veci u každej ženy, každá máme iné telo, navyše - každé bábo je tam dnu inak poukladané 🙂
ja už som v termíne a stále sú mi dobré niektoré moje pôvodné, netehotenské kúsky, lebo bruško stále nemám až také veľké a našu malú mám viac natlačenú na kríže a do bokov, než do brucha... 🙂
@alex_zalez ja som uz mala peknucke v 11 tt
Ja nemam ako druhorodicka v 16tt, ale podľa mna mám dieťa zase hore, lebo má skoro Páli záha a ešte mi je zle, takze mi dieťa asi tlači na zaludok.. v prvom tehu mi vybehlo okolo 22tt(ale tiež som skôr vyzerala ako po dobrom obede) a do porodu som nemala obrovské brucho, aj keď mala dcéra 4kg
O mne každý vie od 9tt, že som tehotná, taktiež postava taký priemer ale bruško mi vykuklo hneď a každý sa hneď pýtal s príbuzných ci čakáme. Od 9tt Do 14tt rovnako veľké bruško také malé guľaté vystrčené a od 18tt ako cítime pohyby mam už riadne brucho... A som prvorodicka 🥰 záleží aj ake máš postavenie maternice a tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze byt nemusi 🙂 kazde telo je ine a najma maternica sa pripravuje a zvacsuje alebo aj ty mozes byt nafuknuta alebo vsetko dokopy .. kludne ti moze vykuknut v 10tt a byt take iste este dllho a potom zase skok