Mali ste bolesť v podbrušku v prvých týždňoch tehotenstva?

suz2
31. jan 2012

ahojte baby, chcela by som Vás poprosiť o radu.Na 2 tehot. testoch mi vyšli 2 čiaročky, z čoho som nesmierne šťastná, ale ešte sa bojím vytešovať, kým to nebudem mať potvrdené od lekára. Mohla by som byť tak v 4 -5 týždni. Chcem sa opýtať, je normálne, že ma bolí podbruško? nie celý deň, ale tak dosť často. nie je to neznesiteľná bolesť, ale je to také iné ako pri MS. K lekárovi som objednaná až o 2 týždne a bojím sa, či je všetko OK, lebo do toho všetkého som vychytala aj virózu, tak hnačkujem o sto -šesť. Dala som si čierne uhlie a diétu, tak snáď všetko dobre dopadne. Ďakujem za Vaše rady. Pekný dník.

brisilda
31. jan 2012

ano bolest v podbrusku je normalna ...no tu virozu by som asi konzultovala pre istotu s lekarom 😉

papucz
31. jan 2012

mna taktiez bolelo podbrusko dost vyrazne v piatom tyzdni, presne v tom obdobi ked som mala mat menstruaciu, potom to ustupilo a prisla nevolnost.. 😀

irsina83
31. jan 2012

Ja som mala az krce v prvych tyzdnoch a musela som uzivat duphaston na udrzanie... To bolenie v podbrusku je uplne normalne 😉 , to znamena, ze maternica rastie a drobcek sa tam roztahuje 😀 ale s tou virozou neviem, chod normalne k obvodnemu lekarovi lebo kazda viroza je nebezpecna v prvych stadiach tehotenstva... radsej si skus obvolat aj obvodaka aj gynekologa a povedz im o tvojich zdravotnych problemoch 😉

brita
31. jan 2012

Ja som tiez mala to pobolievanie v brusku ako pred ms. Ja som po IVF a od embyrotransferu az doteraz to casto takto citim. Takze je to asi normalne. S tou virozou ta nechcem strasit, ale ak si tehotna, co asi podla vsetkeho naozaj si a to je super, je urcite lepsie tu virozu riesit, lebo embryjko je na zaciatku tehu dost citlive na chripky, virozy a podobne. Zajdi si za vseobecnym, povedz mu ale, ze si uplne na zaciatku tehu a on ti podla toho da lieky. Ja som bola takto v piatok u lekara, lebo som bola strasne prechladnuta a kedze som mu povedala, ze som tehu, hned vedel, ako so mnou narabat, co mi predpisat a podobne. Tak sup sup k doktorovi. 🙂 Drzim palceky, nech sa rychlo vyzdravies. 😉

lucka1987
31. jan 2012

aj mna bolelo obe tehu .. ale pri velkej bolesti treba ist k lekarovi.. vzdy ked sa ti nieco nebude zdat normalne , aj ked ked si prvy krat tehu tak nevies ze co je normalne a co nie... tak treba ist radsej za dokim..

feb13
31. jan 2012

Pri prvom ma to bolelo cely prvy trimester a stale som mala pocit ze tu mrchu nakoniec predsa dostanem. Potom este neskor okolo 28tt som mala obdobie ze to pobolievalo. Je to z roztahovania maternice. Teraz pri druhom som tie bolesti mala akurat par dni v 13tt a nic viac - uz je ta maternica asi trenovana, ved som len pred chvilou rodila. 😉

zu2za3na
1. feb 2012

Ahojte, ja som tiež mala bolesti v podbrušku ako keby som mala bolestivú menštruáciu, bolo to keď som mala dostať menštruáciu no ona neprišla, pobolievalo ma tak zo začiatku a potom to prestalo, nemala som ani žiadne nevoľnosti len sem- tam ma bolí hlava a teraz už aj chrbát keď dlhšie sedím alebo stojím, momentálne som v 19tom týždni 🙂 bude to chlapček

kacsik
1. feb 2012

aj ja som to mala, asi od 5tt a dokonca doteraz ma zvykne bruško pobolievať ale doky ma ukľudnil,že bolesti spôsobuje rast maternice 🙂

cmeliatko
1. feb 2012

mna bolelo prve dva mesiace dost..boli to akoby krce pred menzesom a kazdu chvilu som cakala krv ale chvala bohu ze nic nebolo. teraz je to uz pomenej, resp vobec. obcas citim take tahanie, ale neni to uz bolest ako taka.
pokial nekrvacas atd. tak je to ok...len by tie krce nemali byt take ze ledva chodis. ja som ich mala dost silne, ale bola som aj tak bez liekov a vydrzala som lebo to bolo pre dobro babatka. viem ze baby odporucaju magnezium. mozno aj to mi pomohlo ze teraz uz tie bolesti nevnimam....mne hned nasadil doki magne

zuzka2251
30. mar 2018

Ahoj dievcence.. Cakame 3dietatko... Taktiez vysli dva testy pozitivne a ratam ze som tak v 5-6tt.. Ale neskutocne ma boki pod rusko.. Nie krce ale bokest ako pred menzesom.. A aj krize. K dokimu idem az o tyzden... Skocit na pohotovost???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre