Ahojte dnes som bola u dr po dvoch týždňoch na prehliadke povedal mi že veľkosť je 10.01mm mala by som mať ukončený 7 týždeň ale nič mi nepovedal o srdiečku. Ani ma to nenapadlo sa spýtať na srdiečko.
Povedal že mám prísť o 3 týždne zas na prehliadku.
Pred skoro ,3 týždňami som začala krvácať počas styku ale ani to mi nepovedal z čoho len že všetko je v poriadku.
Som prvý krát tehotná tak som zo všetkého v strese
@petamich mňa to ani nenapadlo sa opýtať na takúto vec až keď som prišla domov tak som čítala nejaké fóra a vtedy ma to napadlo. No ako povedal že je všetko v poriadku no ale aj tak som v strese že nič nevravel o tom srdiečku a dúfam že o tri týždne bude biť ako zvon..
Ďakujem krásne 😌😌😌
@petamich asi si budem musieť písať zoznam otázok čo sa ho pýtať. Akurát mi len povedal že mi budú brať krv keď prídem najbližšie že cytologiu som mala v poriadku a aj že zatiaľ je všetko v poriadku.
No ja k nemu chodím už 10 rokov on je už taký starší neviem či uz aj na dôchodku nieje ale ženy si ho veľmi chvália a radí k nemu chodia tak stále pracuje
@majca1995 ak by srdiečko ešte nebilo tak by ťa objednal skôr, takže je všetko v poriadku.... Neboj sa a nestresuj. Všetko je v najlepšom poriadku.
@martina1201 ďakujem žienky som vďačná za takúto podporu a verím že všetko bude fajn.
Už ma vystresuje asi všetko po tom ako som začala krvácať počas styku tak som hneď ráno letela k dr a od vtedy sme s priateľom radšej nič nemali aby sa nič nestalo,ale dr dnes povedal že môžme len že opatrnejšie
Keby nieco nebolo ok tak to hned povie. A hlavne by necakal 3 tyzdne ci od 8tt nabehne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak by nebolo vsetko v poriadku alebo srdiecko nebilo, podla mna by ti to urcite povedal a neobjednal by ta az o tri tyzdne a ono vacsinou zial plati, ze sa treba pytat 🤷♀️ oni ti doktori nejak vela nevykecavaju spontanne a gratulujem