Malá veľkosť na ukončený 7. týždeň

majca1995
9. dec 2021

Ahojte dnes som bola u dr po dvoch týždňoch na prehliadke povedal mi že veľkosť je 10.01mm mala by som mať ukončený 7 týždeň ale nič mi nepovedal o srdiečku. Ani ma to nenapadlo sa spýtať na srdiečko.
Povedal že mám prísť o 3 týždne zas na prehliadku.
Pred skoro ,3 týždňami som začala krvácať počas styku ale ani to mi nepovedal z čoho len že všetko je v poriadku.
Som prvý krát tehotná tak som zo všetkého v strese

petamich
9. dec 2021

ak by nebolo vsetko v poriadku alebo srdiecko nebilo, podla mna by ti to urcite povedal a neobjednal by ta az o tri tyzdne a ono vacsinou zial plati, ze sa treba pytat 🤷‍♀️ oni ti doktori nejak vela nevykecavaju spontanne a gratulujem

majca1995
autor
9. dec 2021

@petamich mňa to ani nenapadlo sa opýtať na takúto vec až keď som prišla domov tak som čítala nejaké fóra a vtedy ma to napadlo. No ako povedal že je všetko v poriadku no ale aj tak som v strese že nič nevravel o tom srdiečku a dúfam že o tri týždne bude biť ako zvon..
Ďakujem krásne 😌😌😌

petamich
9. dec 2021

@majca1995 urcite ❤️ ak by v 7-8tt este nebilo, urcite by to spomenul, ak to nespomenul vsetko bude v poriadku, ja som sa tiez mojho musela pytat - supersky je ale moc toho nenahovori 🙈

majca1995
autor
9. dec 2021

@petamich asi si budem musieť písať zoznam otázok čo sa ho pýtať. Akurát mi len povedal že mi budú brať krv keď prídem najbližšie že cytologiu som mala v poriadku a aj že zatiaľ je všetko v poriadku.
No ja k nemu chodím už 10 rokov on je už taký starší neviem či uz aj na dôchodku nieje ale ženy si ho veľmi chvália a radí k nemu chodia tak stále pracuje

martina1201
9. dec 2021

@majca1995 ak by srdiečko ešte nebilo tak by ťa objednal skôr, takže je všetko v poriadku.... Neboj sa a nestresuj. Všetko je v najlepšom poriadku.

majca1995
autor
9. dec 2021

@martina1201 ďakujem žienky som vďačná za takúto podporu a verím že všetko bude fajn.
Už ma vystresuje asi všetko po tom ako som začala krvácať počas styku tak som hneď ráno letela k dr a od vtedy sme s priateľom radšej nič nemali aby sa nič nestalo,ale dr dnes povedal že môžme len že opatrnejšie

kiki68
9. dec 2021

Keby nieco nebolo ok tak to hned povie. A hlavne by necakal 3 tyzdne ci od 8tt nabehne

alison11
9. dec 2021

@majca1995 Gratulujem a so vztykom opatrne a nájdite si iné polohy kde sa partner až tak nevie hlboko vsunúť 🙂. A srdiečko určite doktor videl pri sone ináč by bol spomenul. Jej to budete mať krásne Vianoce 🙂 Pre mňa tehtoenské Vianoce boli vždy krásnym obdobím 🙂

majca1995
autor
9. dec 2021

@alison11 ďakujem žienky🙂) ...
Noo tešíme sa veľmi chceli sme bolo to plánované tak nech to len dobre dopadne 🙂)ešte to nevie ani rodina ani nikto radšej sme nevraveli a asi to oznámime okolo nového roka keď budem mať po ďalšej kontrole 🙂))

alison11
10. dec 2021

@majca1995 Držím palce aby všetko bolo ok 🙂

majca1995
autor
24. dec 2021

@alison11 ďakujem veľmi pekne o pár dní idem na kontrolu tak verím že všetko bude tak ako má byť 🙂

alison11
24. dec 2021

@majca1995 Držím palce aby bolo všetko vporiadku.Šťastné a Veselé Vianoce

majca1995
autor
25. dec 2021

@alison11 ďakujem krásne aj vám veselé Vianoce a príjemné sviatky 😘😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre