Baby môžem si dať jeden magnerot za deň? V prvom trimestri.
Magnezium sa v tehotenstve moze ale ak sa mozem spytat naco v prvom trimestri?ono sa pravidelne papa az ked zacne tvrdnut brusko..v prvom trimestri som si davala magnezko len ked som mala nervy, nech sa trosku ukludnim 😀
@malicka_mysicka ja mávam aj tetaniu,ale som len na začiatku a niekde som čítala že dobre je proti bolesti bruška, niekedy ma boli, ale že sa rozťahuje maternica ako pri ms
Aj ja beriem 😊
@viikkki a v ktorom ste tt?☺️
Ešte iba v prebiehajúcom 4tt😊❤️
Áno môžeš, mne sama predpísala gynekologická Magnerot aj Magnosolv
Ja beriem tiež som 10tt, teta je magistra v lekárni ona mi písala že môžem 2 brať ráno a večer. Ale predtým gynekologička mi hovorila že môže brať.
@viikkki ja v 5tt ☺️ držím palce ❤️
@lenuska9999 ďakujem za odpoveď 🙏
@andy1985 ďakujem 😉
Ďakujem aj ja tebe ☺️🍀
Mne neurologicka vravela ze v tehotenstve magnerot radsej nie, tak som pila magnosolv. Myslim ze spominala nejau tu pridanu latku v magnerote ze to v tehotenstve radsej nie. Tiez mam tetaniu a k tomu silne migreny takze srandy kopec celych 9 mesiacov...
@veronice mne zas magnosolv nerobil dobre 😑
Ja som brala v tehu magnerot, ten mi dokonca dr.odporucila a potom galvex
Mne doktor od zaciatku tehu odporucal brat magnerot
Tiez som na zaciatku tehu+ tetania atd.... beriem magnerot 2x na den
Ja beriem dlhodobo s brala som aj pocas celeho tehotenstva.
Ja som brala 3 denne celé tehotenstvo aj sestonedelie. Na tlak
Ďakujem ❤️
Dobrý deň môžem.sa.spýtať citam ze mate tetaniu v tehotenstve tiez ju mam ale strasne chceme babo. Nemate s tým problem?
Mne lekarka vravela ze magnerot sa moze brat a teraz sa nechcem skopat, ale 6 denne , ze ked pichaju injekcne ze je to ovela vecsia davka.ja si davam tak jednu dve,a z magnosolv mi tiez bolo zle tak ako nahradu si davam magnerot.
@karinaaaa netreba sa báť 😉
@miriama11 myslím že je to aj v pribalovom letáku potom sa dávky znižujú,len si nechcem predstaviť keby že toľko zoberiem aký by som mala tlak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano