Ahojte teraz mam 7 tt a hcg 2800 tyzden predtym som mala hcg hodnotu len 175...to moze tak vyskocit za sedem dni? 🙄
Dakujem 🙂 ...len mi to akosi k tomu tyzdnu nepasuje.
no čo ti poviem.. ja som mala v 5tt hcg cca 6000 😀 na utz nebolo vidno ešte nič, len nejaký náznak tehotenstva a hcg vysokánske. blahoželám
Dobry den,
Posledný menzes som mala 12.2 ,,o dva dni 14.3 som isla ku gynekologicke potvrdit tehotenstvo lebo mi visiel tehotensky test , hcg som mala 112 , o dva dni 16.3 hcg 398 a o 4 dni 2109 hcg , len že na sone nic nevidela som asi v 5 tt ,mam prist o tyzden ci uz nebude nieco vidiet,, je to v poriadku ze v hodnote 2109 nevidela ani gestracny vacok ?? Dakujem
ja som mala 5+3 hcg 23 000 a videl len gestačný vak
Baby mam dieta 5rocne ale také vyšetrenie odbery mi nerobili som 6tyzdny a hcg ma 61 Dr hovoru že nízke pondelok zas na hcg a 9na sono 2som bola na Sone len prázdny mechúr že je tam niečo ale slabo vidieť hcg neviem prečo nízke ďakujem za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vanesilili ano jasne 🙂 hcg sa zdvojnasobuje priblizne kazdy druhy den. Ak sa nemylim a dobre pamatam tak takto nejako: Napriklad v pondelok 175, streda 175x2, piatok 360x2 .... gratulujem