Ahojte,som na konci 5tt a hodnota hcg je 726...som po mimomaternicovom a samozrejme na sono idem az v piatok....
Prosim vas,napiste sem niekto,aku hodnotu ste mali...Dakujem...
5tt 680...o chvilku ma maly tri roky;)tiez ma strasili a nedala som sa...
mala som 740 v 6tt a hned ma poslali do nemocnice ze mimomaternicove a nakoniec sa z toho vyklulo uplne v poriadku tehotenstvo az na to ze dokonca bolo dvojickove ;)
Dakujem dievcata....takze stale to moze byt normalne tehu....kazdopadne v piatok sa dozviem....
@lucyyjja ano,ja som mala poposuvany cyklus a aj TP o tyzden...nedaj sa vystrasit..drzim palce
@lucyyjja nestresuj sa vopred, v tehotenstve je najlepsie neriesit problemy kym neexistuju...nalad sa pozitivne....mna vtedy tak vystresovali a ked mi brali krv pocas hospitalizacie tak o 36 hodin zrazu zo 740 som mala 2700 a uz to bolo zrazu privela na dany tyzden a potom sa ukazali dvaja drobcekovia
Oukej....pockam si na piatok....snad uz bude vidno sosovicku malu😉 dievcence dakujem za podporu .... kazda so zlmi skusenostami to chce citat😉.....
Ahojte,tak vidno gestacny vak zatial,uz to je pre mna uspech....dalsie hcg bude v pondelok....ach dufam stupne a vsetko bude ok....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucyyjja http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a-...