Chcem sa spýtať ci niektorá z vás letela v prvom trimestri, čítam ze je to nebezpečné a je treba let odložiť. Čaká ma let cca 2 hodiny a budem v 9tt.
@katuska932 ja som letela v presne tom istom tt. Let trval 2 h 🙂 všetko ok.
Ja som teraz v polke septembra letela v 8. Tyzdni 2,5 hodiny. Uplna pohodka. Nema to byt cim nebezpecne, ak mas zdrave tehotenstvo🙂
Ja mám zase opačnú skúsenosť, letela som v 8tt, let 2 hodiny, na druhy deň po príchode som začala špiniť, začalo ma bolieť brucho, v noci som začala krvácať, šla som na pohotovosť no tam mi moc nepomohli, po príchode domov po 3 dnoch som šla ku svoje doktorke, ktorá len zhodnotila, že je to potrat… ale takto, keď je plod silný tak prežije všetko, keď niečo nieje v poriadku tak sa proste neudrží a možno ten let bol len urýchľovač na všetko…
Myslím si že to nemá byť pre čo nebezpečné, no žiaľ ja mám takúto skúsenosť…
Letela som v 14tt. Vsetko bolo ok, ale teda, strasne som sa bala o malicke.
Vobec to nie je nebezpecne. Letela som viac x v prvom trimestri aj v druhom , aj v tretom, a nie len kratke ale aj dlhsie lety. Jediny krat ked tehotenstvo nedopadlo dobre som akurat nikam neletela a dopadlo to tak Preto ze dieta nebolo ok. Ak mas obavy opytaj sa svojho dr.
@katuska932 teraz v piatok sme prišli z dovolenky, som bola v rozmedzí 11-12 TT. V pohode, pri kontrole som povedala ze som tehotná a nešla som cez scan, vedľa ma ženská skontrolovala
Ja som let zrušila, nestálo mi to za to riziko 😊
@kris_tin257 ake riziko konkretne?🙂
@queen_mary ja nezvládam dobre vzlety, tlak mi veľmi klesne veľakrát sa neviem na nohy postaviť čiže také riziko 😊
@katuska932 ja som letela 2.5hodiny v 9 týždni a o 2tyzdne späť. V pohode, všetko ok
@katuska932 ja som v prvom tehotenstve letela aj vyse 10h a vsetko ok. Teraz 2h a tak isto zatial ok. Ak mas obavy porad sa a lekarom.
@katuska932 pokiaľ máš doteraz bezproblémové tehotenstvo nevidím problém
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katuska932 úplne v pohode