Ahojte,prosim vas ,v tehotenstve sa moze pouzivat lak Eveline 8v1? Nieje skodlivy? Lebo som citala uz vsetko mozne na internete,vacsinou pisu,ze sa laky mozu pouzivat,ale len tie eco a bio 🤷🏻♀️
Nasla som si ho, obsahuje formaldehyd.
Citujem: FORMALDEHYD
Zložka obsiahnutá v mnohých lakoch na nechty a určitých vlasových produktov. Mali by ste sa vyhýbať používaniu akýchkoľvek produktov obsahujúcich formaldehyd, pretože sa spája s problémami s plodnosťou a potratmi. V súčasnosti nie je zaradený do kategórií FDA, ale mnohí lekári odporúčajú ženám, aby obmedzili ich používanie. Držte sa lakov na nechty, ktoré sú označené ako „3-Free“ alebo „5-Free“. Ak navštívite kadernícky alebo nechtový salón, porozprávajte sa so svojou nechtárkou o produktoch, ktoré používa, a uistite sa, že neobsahujú formaldehyd.
@zuzana876 no vidis,tak preto som mala obavy..dakujem pekne..nebudem ho teraz pouzivat urcite
@patrixxx23 ja by som mala tiež jednu otázku ohľadom toho laku. Je normálne aby keď si ho dám na nechty aby ma prsty palili? Je to sučast liečby, alebo to zle znašaju moje nechty? (Vtedy som mohla mať viac nechty obrusene a možno citlivejšie) Rozhodla som sa preto ho skúsiť ešte s tým že uvidím ako bude učinkovat. Vďaka za možné komentáre a možno rady.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hned pri prvom clanku mi vyhodilo zoznam skodlivych latok. Obsahuje ten lak nieco z nich? Myslim ze nie. Ja som chodila cele tehotenstvo na gelove nechty, pracujem v pôrodnici a nikomu to neprislo divne 🙊 myslim ze lak primarne urceny na posilnenie nechtu by fakt mal byt ok