Kyretáž a problémy

dollynkaa
3. júl 2022

Baby som 6dni po kyrete v 7tt. Dostala som bolesti krce a vcera na pohotovosti mi tvrdila ze vo vnutri este nieco vidi. Dala injekciu methergin. Ci pomoze neviem. V pondelok idem gynek. A do dnesneho dna stale lrvacam. Nie vela ani malo ale stqlee cervena krv. Je to v poriadku? Myslite ze budu kyretaz opakovat? A 12.7 mam odlietat s dcerou na dovolenku. Ktora sa ale uz neda zrusit lebo je neskoro. Myslela som ze vsetko bude ok nakolko po kyretazi tvrdili ze vsetko je ok vyxistene.

simona92101
3. júl 2022

@dollynkaa mne bolo povedane ze po kyrete sa mam spravat ako v 6tonedeli,ziadne kupanie,len oddych.myslim ze ta dovolenka nieje dobry napad 😏 ja som krvacala velmi dlho,aj bolesti som mala..tazko povedat,uvidis co ti gynekolog povie

dollynkaa
autor
3. júl 2022

@simona92101 ano je mi jasne ze na kupanie mozem zabudnut. Len nechat cestovke 1700e tiez nemam v plane. Takze tiez si lrvacala ja som myslela ze sa krvaca normalne tak 5dni max a potom uz len max intimka

tindik
3. júl 2022

Ahoj, mne hovorili že môžem krvácať pokojne aj dva týždne. Možno sa ti znovu začalo vnútro čistiť po injekcii, preto môže byť tá krv.

martina123s
3. júl 2022

@dollynkaa to je dobre, ze po injekcii krvacas, to znamena, ze sa cistis a ide von to co ma. Spinit mozes aj 6 tyzdnov - treba dodrziavat vsetko ako v sestonedeli.

akinom0077
3. júl 2022

@simona92101 presne tak.. ako po 6 nedeli… za mna silne krvacacie asi 3 dni potom este do tyzdna celkovo krvacanie a bolesti v podbrusku

simona92101
3. júl 2022

@dollynkaa chapem,aspon posunut termin ked by sa dal..ak by nedajboze nastali bolesti ci ine komplikacie

dollynkaa
autor
3. júl 2022

@tindik po tej injekcii sa mi na par hodin pustil brutal ale ted zas tak normal no len som myslela ze uz to bude len take spinenie. Tak aspon sa budem modlit aby vyslo aj to co oni neurobili

dollynkaa
autor
3. júl 2022

@simona92101 prewne tohto sa bojim ze co ak nieco v turecku nic nevyriesim. Len neda sa uz ani presunut uz je neskoro

zuzkaa1991
3. júl 2022

@dollynkaa ja som spinila 6 týždňov krvacaniesi nepamätám ale mala som v 12tt MA

bebaa
25. júl 2022

@dollynkaa Dobry den, ako ste dopadli???
Dnes som bola na kyretazi...o 10 dni by sme radi na dovolenku...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre