Baby som 6dni po kyrete v 7tt. Dostala som bolesti krce a vcera na pohotovosti mi tvrdila ze vo vnutri este nieco vidi. Dala injekciu methergin. Ci pomoze neviem. V pondelok idem gynek. A do dnesneho dna stale lrvacam. Nie vela ani malo ale stqlee cervena krv. Je to v poriadku? Myslite ze budu kyretaz opakovat? A 12.7 mam odlietat s dcerou na dovolenku. Ktora sa ale uz neda zrusit lebo je neskoro. Myslela som ze vsetko bude ok nakolko po kyretazi tvrdili ze vsetko je ok vyxistene.
@simona92101 ano je mi jasne ze na kupanie mozem zabudnut. Len nechat cestovke 1700e tiez nemam v plane. Takze tiez si lrvacala ja som myslela ze sa krvaca normalne tak 5dni max a potom uz len max intimka
Ahoj, mne hovorili že môžem krvácať pokojne aj dva týždne. Možno sa ti znovu začalo vnútro čistiť po injekcii, preto môže byť tá krv.
@dollynkaa to je dobre, ze po injekcii krvacas, to znamena, ze sa cistis a ide von to co ma. Spinit mozes aj 6 tyzdnov - treba dodrziavat vsetko ako v sestonedeli.
@simona92101 presne tak.. ako po 6 nedeli… za mna silne krvacacie asi 3 dni potom este do tyzdna celkovo krvacanie a bolesti v podbrusku
@dollynkaa chapem,aspon posunut termin ked by sa dal..ak by nedajboze nastali bolesti ci ine komplikacie
@simona92101 prewne tohto sa bojim ze co ak nieco v turecku nic nevyriesim. Len neda sa uz ani presunut uz je neskoro
@dollynkaa ja som spinila 6 týždňov krvacaniesi nepamätám ale mala som v 12tt MA
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dollynkaa mne bolo povedane ze po kyrete sa mam spravat ako v 6tonedeli,ziadne kupanie,len oddych.myslim ze ta dovolenka nieje dobry napad 😏 ja som krvacala velmi dlho,aj bolesti som mala..tazko povedat,uvidis co ti gynekolog povie