Ahojte baby chcem sa spýtať kúpili ste si niektora knižku kde si zapisujete všetko o bábätku aj teraz počas tehotenstva aj potom keď sa už bábätko narodí ? Ak ste si kúpili odporučili by ste mi nejakú ? Ďakujem
Kupila no nebol cas na zapisovanie 😂 syn ma 4roky mozno niekedy vypisem ked si spomeniem
@sisinka2020 nekúpila ani pri jednom,nejak ma neoslovil "gýčový" vzhľad,ale to bolo pred 10r.😃Teraz pri treťom sme našli po niekom z rodiny nevyplnenu,celkom neutrálnu,tak uvažujem,že tentokrát možno.Ale je až od porodu a tipujem,že v tom zhone si na ňu ani nespomeniem.
Kúpila,mám ju dodnes nedotknutu
Nekupila - ani pri jednom synovi
Kúpila aj pri dcére aj pri synovi a postupne vypisovala, majú tam nalepené foto z ultrazvuku keď boli v brušku, potom keď sa narodili tak miery, ako rástli koľko merali, a prvé vlasy tam majú taký chumacik v sáčku, pamiatku na krst-od farára pekný list nalepený, rodokmeň rodiny a iné...deti sú už väčšie a sú radi že som im to urobila, sa smejú keď si to čítajú, je to milé
Nie, pride mi to to take gycove a take prehnane. Listovala som ich viac a ziadna ma neoslovila.
Ja mam krabicu kde si odkladam veci - naramok z porodnice, dupacky z 1 narodenin, mam tam aj mliecne zuby 😂🙈 oblubeny sveter zo skolky, zvieratko nalepku zo skrinky, priania k dni mamiciek, prveho plysaka, prvu knizku. Ked som sa v tom hrabala, bol to krasny pocit 🤩🤩 Za mna lepsie ako kniha 🙃 Dotykat sa detskych veci - to si v sekunde spat spomienkami par rokov spat 🥰🥰
ja mám každý krok je môj príbeh ale tak zatiaľ ešte len čakáme, kým môžeme začať zapisovať
Nekúpila som 🙂
@november1111 ja som sa snažila aj pri druhom, je pravda že tam majú len do 3 rokov popísané veci, prvé slová, a všetko...teraz sa bavia na tom 🙂
nie, načo?
kupil muz a ja poctivo zapisujem.. mam len jedno dieta zatial a obavam sa, ze pri dalsich detoch nebudem taka dosledna a bude mi to potom luto, ze jeden ma a ostatne nie :D :D ale budem sa snazit..
kupila som a dokopi nic som nezapisala, este aj vlasky a co ja viem co zmizli.. podla vsetkeho tomala nejak dostala do ruk a vyhodila :DD
Knižku som nekúpila žiadnu, nič určené na písanie o bábätku sa mi nepáčilo kúpila som len pekné linajkové diáre a tam píšem sama. Do roka som tam malej písala každý deň, od roka len tak zbežne
Mne to písal ocino, keď som bola malá až do dospelosti 🙂 Tak som ich kúpila aj našim trom kočkám a poctivo píšem. Je zaujímavé sledovať, že sme všetky približne rovnaké, či výškou alebo hmotnosťou 🙂 Píšem si tam aj niečo navyše, ak mi chýba...kedysi pri prvej dcérke sa mi tie knihy páčili viac, boli do 5 rokov dieťaťa. Teraz sú také viac americké...ale aj tak píšeme 🙂
Mám pre prvých dvoch.. tu pre prvého syna mám vypísanu do polovice.. potom sa narodila druhá dcéra a tam je už len strana dve.. a tretí knižku nemá vôbec 😅 snáď mi to odpustia. Mne je to aj ľúto lebo by to bola pekná spomienka, ale som hrozne zabudliva..
@sisinka2020 kupila som si "Moj tehotensky dennik" s ilustraciami Eleny Veronesiovej. Ilustracie su decentne a zapisnik zmysluplny. Jedina negycova knizka, ktoru sme nasli.
@sisinka2020 Slovart- Moj prvy album. Na titulke je plysovy macko. Podla mna velmi pekne. S 3D papierovymi aplikaciami. Jemne farby. Myslim ze sa este predava. A tehotensky dennik taky fialovy. Ilustrovala Elena Veronesiova. Mne sa to paci. Aj malej odkladam niektore veci. Prve body, veci z krstu. Myslim si ze to ale viac bude zaujimat dievcata ako chlapcov ked vyrastu. Ja by som si napriklad nieco take o sebe pozrela. Ale je pravda ze viacere mamicku maju denniky a nevyuzivaju to lebo cas leti 😊
@sisinka2020 Špeciálnu knižku som si nekúpila, ale zapisovala som do takých veľkých zošitov s tvrdou väzbou. Vydržalo mi to tuším do synovho prvého roka, nebol veľmi čas zapisovať. Ak povie niečo vtipné, píšem to sem do témy "Perly našich detičiek...". 😊
Knizku na tehotenstvo som nekupila. Bola som poverciva a bala som sa.
Knizku o dietatku som kupila a aj zapisujem. Cakala som na babo 10 rokov tak si uzivam kzady den a hlavne vyrastie tak rychlo ze budem rada ze som si zapisala tie veci lebo clovek na to aj zabudne.
Zijem v Kanade takze knizku neporadim ale ja nielen zapisujem do knizky kde su tie najvacsie medzniky ako prvy usmev a prvy krok ale ja si robim aj dennik zaujimavych udalosti... oblubene hracky, ake hataninove slovicka v ktorom mesiaci, to ako drzi prsteky roztiahnute ked zaspava, ako sa hra nahanacku s mackou.
Nasa mama mala taketo knizky pre mna a brata aj ked nie tak podrobne a my sme ich spolu strasne radi citali. Mam ju dodnes. Davalo mi to skvely pocit ze nas mama velmi lubi a ze sme boli pre nu velmi vzacni.
@marcellka32 ja tiež takto obom dievčatám a aj teraz sa chystám ♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
My máme kroniku a do toho sa zapisuje všetko mozne.