Ahojte s priateľom sa chystáme v nedeľu do lc Miraj resort kde je zevraj slana voda prvé dieta vlani som potratila kvôli skóremu vyšetreniu a štítnej žľazy je to bezpečné ci radšej neísť a s tamponom?
Preber to so svojim lekarom , on sa ti k tomu najadekvatnejšie vyjadri ked vie, ake si mala a máš problémy. Ja som mala od 15tt tvrdnutie brucha a v 22-24tt som bola na Mauriciu a doktor mi zo schvaloval. Veľmi dobre som si oddychla a vykupala sa 🙂 vzdy po tom ako som vyšla z vody som si dala suche plavky. Po prichode z plaže som sa umyla intim gelom, tampon na plavanie som nepouživala , v bazene som sa cele tehotenstvo nekupala
Ja som sa kupala tehu cele tehotenstvo. lekari na SK z toho robia total strasiaka, jasne,ze ti to radsej zakazu. Aky mas problem? s krckom? napr. kamaratky v UK a Svajciarsku plavali v bazene do konca tehu.
v 3. mesiaci som sa kupala 3 tyzdne na svadobnej ceste, kt. bola objednana este predtym ako som bola tehu, aj som letela 8 hodin...a nasledne cele leto v prirodnom jazere, kde som sa kupala aj roky predtym aj roky potom...stale sa kupeme. v lete som bola v 5-7. mesiaci, a este 8-9. som sa kupala v bazene v Sali.
ale ja milujem vodu, plavanie v jazerach sa kupem cely zivot aj v mori, a zaklopem, nikdy som nemala vytoky, ani neviem ake problemy.
Ja dom sa kúpala v mori a v pohode. Ale na ten rezort su veeelmi zle recenzie. Do vody by som tam nevliezla. .
na rovinu si daj otazku, ci ti to stoji za to... ked mas pochybnosti, tak si to preber s dr... a ked si rizikova, naco chces riskovat bazen... este more prirodne... ale bazen by som osobne nedala... pisem tak zato, ze tiez som bola tehu v prvom trimestri a v bazene som sa kupala len doma na zahrade ale k moru sme isli aj napriek tomu ze dr mi to neodporucil, ze co ak nieco...nic sa nestalo...ale samotne kupanie v mori mi nezakazal, len nie bazeny... on skor koli ceste a pripadnym komplikaciam...
No ak si na rizikovom tak by som zbytocne neriskovala alebo zavolaj doktorke co si o tom mysli ale osobne som za to, ze ti nestoji za to aby si potom mala este nejake vacsie problemy
Znami tam boli a velmi sa stazovali na hygienu a kvalitu vody, nevliezla by som tam, ani s tamponom. More je bezpecne. A dobry pocit som mala aj z napr.Kovacovej, tam robia pravidelne cvicenia Aquamama pre tehulky a garantuju denne kontrolovanu kvalitu vody.
Ďakujem za odpoveďe zavolala som doktorke a povedala ze ked nechcem mat zle radšej doma zostať takze doma oddych
😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak to si asi zavolaj lekarke ked si rizikova, ja som sa v mori kupala v pohode a aj v obycajnom bazene, cele tehotenstvo bez tamponov a som ok