Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať som v 7tt a priateľ ma chcel zobrať cez víkend na nejaky wellness alebo tak sa niekam okúpať. Myslite že tomu plodu nejako neublížim alebo to nie je bezpečne aj z hľadiska infekcii. Ďakujem pekne za rady
kupat sa normalne mozes, ked tak si daj ten tampon na kupanie, jedine co sa neodporuca je termalna voda a virivka - v horucej vode je vyssia sanca, ze chytis nejaku kvasinkovu alebo bakterialnu infekciu
ja by som nesla
Súhlasim s babami, bruško by sa nemalo prehriať. Ale plávanie a masáže sú podľa mňa ok. A keby si išla len na masáž, treba povedať, že si tehotná. Kúpiť sa dajú aj tampóny na plávanie.
A záleží aj od toho podľa mňa či si z tých žien čo vôbec nemávajú nejaké zápaly atď alebo chytis niečo pomerne často
Do obyč bazéna by som šla. Do termálnej vody by tehotné ísť nemali a do vírivky by som nešla ani netehotná 😄 Záleží na tom aký si mala stav pred tehotenstvom. Či si nemávala zápaly atď. Ak áno tak by som sa bazénu asi radšej vyhla úplne. Pre istotu tie tampóny ako baby píšu 🙂
nesla by som tiez do vody..1
Ak si mávala pred tehotenstvom nejaké zapaly/mikozy tak by som nešla, lebo v tehu máš nato ešte väčší nábeh. Ak nie tak tampon pre tehotné a kľudne. Ja som sa kupala len doma v bazéne, vedela som ze je tam čistá voda. A určite nie moc tepla voda na začiatku tehu. A ak masaze ako píšu baby treba povedať ze si tehotná ony budu vedieť akú masáž ti dat.
Veľa zdravia a príjemné tehotenstvo
Baby pridám sa, momentálne som v 4tt na konci augusta plánujeme ísť k moru do Chorvátska, myslite že je to Ok?
@thereishope ja by som do mora sla...
Ja by som nešla, doma v bazéne fajn ale takto by som ja nešla,ak ak máš často problémy z mykozami zápalmi tak by som už vôbec nešla, ja som mala tiež tak a počas tehotenstva som sa vyhýbala. Radšej sme si doma postavili bazén
Ahoj @thereishope podľa mňa sa do mora nemusíš báť vojsť. More je najčistejšia a najlepšia varianta pre kúpanie. Ale preber to určite so svojím lekárom, on sa ti k tomu najadekvatnejšie vyjadrí.
@mmbudiakova
@hviera81 ďakujem baby 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Však si kúp tampón pre tehotné. Ale vynechaj bazény s horúcou vodou