Ahojte žienky,
Chodíte sa kúpať ? Ak áno používate tampóny do vody? Mne gyn povedala že musia byt bazény čisté, ale neviem odkiaľ to mám vedieť či menia vodu každý deň..😀 ďakujem za odpovede 🙂
Ja osobne by som to na jednu sezonu vynechala. Nekupala by som sa
@nikusa07 určite by som sa nekúpala. Je to veľmi teplá voda v ktorej sa jednak toho množí viac ako v klasickej chlorovej a je hlavne moc horúca
Ahoj. Pri prvom som poctivo nechodila na kupko. Teraz čakáme druhe a boli sme sa aspoň raz okúpať v Tatralandii, lebo maly uz sa nevedel dočkať vody. Bola som úplne v pohode, mne to neuškodilo. Takže ťažko ti napísať, či áno alebo nie, lebo sa môže stať, že ty zrovna chytis nejakú pliagu💁♀️
Nechodila som sa ani v 1.tehu, nechodim.ani teraz, navyse moja gyn vyslovene neodporuca kupanie v bazenoch, virivkach ci jazerach.
Zakaždým z termálneho kúpaliska aj napriek tampónu som chytila zápal 🙄 čiže by som to neriskovala....kamoška co robila prax v termále na mikrobiologiu rozbor vody od vtedy nevleze do bazéna.....max doma v bazéne keďže viem ze tam chodíme iba my alebo u nás v rieke max nohy macam pri malej
Ahoj. Najlepšie urobíš, ak sa opýtáš svojej lekárky / lekára, ale ja by som to neriskovala, nestojí to za prípadne komplikácie v tej teplej vode sa jednoducho množia tie baktérie viac, aj keď sa tam snažia o nejaké dodržanie hygieny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som používala vždy tieto
Kúpiš v dmke