Ahojte kočky, Veľa sa o tom už popísalo ale aj tak som nenašla odpoveď na to co ma zaujíma. Kúpanie doma v súkromnom bazéne. Pise sa všade o jazerách a kúpaliskách, že v prvom trimestri nie lebo riziko infekcie. Ak mám doma bazén kde je slabulinko chlorovana voda a kúpala by som sa tam len ja prípade RODINA, myslite ze je to ôk? S použitím tampóna samozrejme 🙂 a plus od akej teploty je to ôk? Všade píšu len hornú, o spodnej nič. Ďakujem za rady 🙏🙏🙏
Ja by som sa kludne kupala,ved ak tak si kup tampony .vsade vo svete sa zeny kupu len na slovensku s tym maju problem
@jajusa85 spodna tak ako ti je prijemne, v prilis teplej sa neodporuca prave kvoli tomu ze sa v nej lepsie mnozia bakterie...a ano ten tampon na to urceny ta pomoze ochranit ja neviem ci ai tu myslia ze obyc tampon 😀 ten nie 😀 zalezi aj ci si bola nachylna na infekcie pred tehotenstvom vtedy by som neriskovala...ak sa velmi bojis tak v prvom trimestri sa nekup potom naozaj nevidim problem 🙂
pri prvom tehu som sa kúpala aj v jazere. Nič sa nestalo.... Doma v bazéne úplne v pohode. Nemáš sa čoho báť...
ja sa prave idem kupat do mederu.dam si tampon..keby som mala doma bazen.kupala by som sa tam tiez..ja som v 7 mesiaci
Aj ja som sa dnes kúpala doma v bazéne, minule u našich vo vírivke (nebola veľmi vyhriata) bez tampónu
tiež máme doma bazén a ako tehotná som sa tam mágala v kuse, celé leto, a nič sa nestalo. Niektoré opatrenia sú prehnané by som povedala, každý ako sa cíti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jajusa85 ja som sa nekupala aj keď mám doma jacuzzu, nechcela so riskovať zápal.