Kúpanie doma v bazéne v prvom trimestri

jajusa85
27. jún 2020

Ahojte kočky, Veľa sa o tom už popísalo ale aj tak som nenašla odpoveď na to co ma zaujíma. Kúpanie doma v súkromnom bazéne. Pise sa všade o jazerách a kúpaliskách, že v prvom trimestri nie lebo riziko infekcie. Ak mám doma bazén kde je slabulinko chlorovana voda a kúpala by som sa tam len ja prípade RODINA, myslite ze je to ôk? S použitím tampóna samozrejme 🙂 a plus od akej teploty je to ôk? Všade píšu len hornú, o spodnej nič. Ďakujem za rady 🙏🙏🙏

83lenka83
27. jún 2020

@jajusa85 ja som sa nekupala aj keď mám doma jacuzzu, nechcela so riskovať zápal.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuliatko84
27. jún 2020

Ja by som sa kludne kupala,ved ak tak si kup tampony .vsade vo svete sa zeny kupu len na slovensku s tym maju problem

gabi000
27. jún 2020

@jajusa85 myslís si, že tampón ťa ochráni pred vznikom infekcie? 🙂 aj od rodiny môžeš dostať infekciu. Vo všrobecnosti sa neodporúča kúpať sa tehotným. Je väčšie riziko infekcie.

lenkasgt
27. jún 2020

@jajusa85 spodna tak ako ti je prijemne, v prilis teplej sa neodporuca prave kvoli tomu ze sa v nej lepsie mnozia bakterie...a ano ten tampon na to urceny ta pomoze ochranit ja neviem ci ai tu myslia ze obyc tampon 😀 ten nie 😀 zalezi aj ci si bola nachylna na infekcie pred tehotenstvom vtedy by som neriskovala...ak sa velmi bojis tak v prvom trimestri sa nekup potom naozaj nevidim problem 🙂

alias313
27. jún 2020

@jajusa85 ja som sa ako tehotna magala doma v bazene stale a som tu, bol normalne chlorovany ako ma byt. A ziaden tampon som nepouzivala, kedze tie ani nemozem.

deti95060810
27. jún 2020

pri prvom tehu som sa kúpala aj v jazere. Nič sa nestalo.... Doma v bazéne úplne v pohode. Nemáš sa čoho báť...

henka123123
27. jún 2020

ja sa prave idem kupat do mederu.dam si tampon..keby som mala doma bazen.kupala by som sa tam tiez..ja som v 7 mesiaci

jajusa85
autor
27. jún 2020

@lenkasgt nikdy som nemala infekciu doteraz. A presne ako píšeš tampóny na to určené mam na mysli 🙂 ďakujem za radu vidím to tak ze dneska sa tam svacnem 😅

len_nig
27. jún 2020

Aj ja som sa dnes kúpala doma v bazéne, minule u našich vo vírivke (nebola veľmi vyhriata) bez tampónu

katulienkamoja
27. jún 2020

tiež máme doma bazén a ako tehotná som sa tam mágala v kuse, celé leto, a nič sa nestalo. Niektoré opatrenia sú prehnané by som povedala, každý ako sa cíti.

miriam11
27. jún 2020

@jajusa85 kupala som sa normálne, aj doma, aj na jazere. Žiadny problém mám 2 deti.

diaalex
28. jún 2020

@jajusa85 ja som sa nekúpala, vydržala som leto bez toho 🙂 úplne v pohode

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre