Ahojte,je tu niekto kto je v 5 týždni tehotenstva?
@samkova presne to fakt nepotrebujes 🙂 https://tehotenstvo.academy.sk/index.php napis si do tejto kalkulacky prvy den poslednej menstruacie a ono ti to vypocita cca. orientacny termin porodu (tak bude aj lekar pocitat) - bud januar alebo februar ;) a podla toho sa hod do terminoviek - su tam baby, co budu rodit v tom istom mesiaci
a gratulujem 🤞🏻🍀
Baby viete mi poradít.. Poslednú ms som mala 26.4. Tehu mam potvrdene ale na sono bol vidieť zatiaľ len gestacny vak cca 8mm, ovulaciu som mala ale neskôr cca 17dc..kontorlu mam až o 2 týždne, čo myslíte kolky TT som
Ďakujem
@samkova kľudne sa daj do dvoch termínovych skupín keď to vychádza tak na prelome... ja som tiež v dvoch skupinách, lebo podľa ms to vyšlo na 25.10. ale podľa sona na začiatku tehotenstva mi dala doktorka termín 6.11. a potom mala zas rýchlo podrástla a zas mi menila TP na 2.11. ... tak som sa dala aj do oktobroviek aj do novembroviek 🤷♀️ (Nakoniec mi 31.10. praskla voda a 1.11. o 0:55 sa narodila mala, takze to bol vyslovene prelom mesiacov 😅🤣) ... v skupinách nájdeš kopec mamičiek čo sú plus mínus v rovnakom TT ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, zadaj si termín porodu do profilu a prida ta do skupiny.
Alebo sa pridaj aj sama, neviem na kedy ti vychadza, ak januar tak Januarovky 2022