Krvácanie v tehotenstve

tatiana262
6. sep 2018

Chcela by som len vediet ci mate skusenosti s takym krvacanim, hladam info kade-tade ale podobne mojmu problemu takmer nic. Som v 11tt, uz od 6 tt mam problemy s obcasnym spinenim ale tento utorok pri prechadzke s dcerkou som pocitila bolesti a nasledne som zacala silno krvacat, bola to cervenohneda krv. Bola som na pohotovosti, kde ma lekar ukludnil, babo je v poriadku, srdiecko bije, hybe sa, ziadny hematom nevid. Vraj je to mojim krckom maternice, ten moze krvacat. Dostala som duphaston a cyclo3fort. Od vtedy ale krvacam stale aj ked nie v takej intenzite, len ma znepokojuje farba a konzistencia krvi, je takmer cierna aje ako hlien alebo ako ked odchadza pred porodom zatka. Zajtra idem k svojej gyn len sa adi potrebujem upokojit, ze ste take nieco zazili a bolo to v poriadku. Dakujem

anitu
6. sep 2018

@tatiana262 a to ti nevedia dat niečo na zastavenie krvácania.?aj ja som spinila, aj krv som mala ale len raz na papieri. Brala som kanavit kvapky potom. A tvojej dr si volala ze krvácaš stále? Inak ti poradiť neviem. Ale prajem aby sa to dalo do poriadku..

lenkaam_1
6. sep 2018

Nrstresuj sa setri sa a odpocivaj....ja dom krvacala a spinila na striedacku do cca 28tt.
Jasno cervena krv krvacanie postupne krv tmavla az k ciernej...par dni bol klud a potom zas to iste...oddychuj a pozitivne mysli 🙂

tatiana262
autor
6. sep 2018

@anitu moja gyn o tom vie, dnes som jej volala znova a povedala co sa stalo v utorok, idem zajtra na kontrolu lebo ma znepokojuje to krvacanie aj ked lekar na pohotovosti povedal, ze kludne mozem krvacat aj do 16tt a aj nemusim, vraj sa nemusim bat ak to bude pokracovat. Ked som bola na pohotovosti prvykrat so spinenim, dali mi ascorutin na zastavenie, to pomohlo, teraz ho vraj nemam brat a dal mi ten cyclo3fort a duphaston na udrzanie plodu

tatiana262
autor
6. sep 2018

@lenkaam_1 och, teraz som si trochu vydychla, s tym tmavnutim krvi si ma ukludnila, neber to v zlom, toto by nemala prezivat ziadna tehotna zena. O tomto probleme som sa nikde nedocitala, preto patram tu ci s tym ma niekto skusenosti. Mala som v hlave, ze taka tmava krv neznamena nic dobre, este k tomu ta konzistencia, bala som sa ci to nie su zrazeniny

anitu
6. sep 2018

@tatiana262 jaj rozumiem. Zaujímavé že ani hematom tam nie je. (nech to tak aj ostane) tak potom naozaj z čoho.. Aj ja dodnes pozerám papier, lebo mňa doteraz podbruško boli. Sledujem sa. Držím palce aby to skončilo čím skôr.

tatiana262
autor
6. sep 2018

@anitu hematom vylucil, v co som aj dufala, vsetko mam ciste, vraj len v posve videl krv cize vyhodnotil ze je to z krcka. Ale nechapem preco. A dakujem 😉 prajem aj tebe krasny zvysok tehulkovania a nech to skonci super lahkym porodom 🙂

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatiana262
autor
6. sep 2018

@tominko2612 a nepovedal ti nikto z coho to moze byt?

ivkazba
6. sep 2018

Ak je to krčok, treba aby tvoj gynekológ riešil príčinu. Argument z pohotovosti, že môžeš takto krvácať týždne je blud. Zdravý krčok nekrváca. Takže chci zajtra od svojej lekárky, aby zistila príčinu a podľa toho nastavila liečbu. V každom prípade, treba sa šetriť a nestresovať. Držím palce.

lenkaam_1
6. sep 2018

@tatiana262 klud naozaj keby vies co vseyko zo mna slo zrazeniny vrlkosti palca a naozaj crle zle ale doma uz je 10 mesacny zdravy sibal 🙂 nastavila som sa na to ze nic sa nedeje a vsetko bude oka a bolo a je

tatiana262
autor
6. sep 2018

@lenkaam_1
@ivkazba dakujem dievcata, snazim sa nestresovat, zakazdym som sa nastavila, ze je to dobre a dobre aj bude ale toto ma vzdy vykolaji a vystrasi. Zajtra v kazdom pripade budem neodbitna, na pohotovosti to beru ako na beziacom pase a cakali tam aj ine mamicky tak som nechcela zdrziavat dr, bol fakt vytazeny ale u svojej sa budem pytat. Na pohotovosti mi este povedal, ze to moze byt aj problemovou stolicou a ze teraz je vsetko viac prekrvene tak to moze takto reagovat. To ma ukludnilo ale ta tmava krv ma desi

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre