Chcela by som len vediet ci mate skusenosti s takym krvacanim, hladam info kade-tade ale podobne mojmu problemu takmer nic. Som v 11tt, uz od 6 tt mam problemy s obcasnym spinenim ale tento utorok pri prechadzke s dcerkou som pocitila bolesti a nasledne som zacala silno krvacat, bola to cervenohneda krv. Bola som na pohotovosti, kde ma lekar ukludnil, babo je v poriadku, srdiecko bije, hybe sa, ziadny hematom nevid. Vraj je to mojim krckom maternice, ten moze krvacat. Dostala som duphaston a cyclo3fort. Od vtedy ale krvacam stale aj ked nie v takej intenzite, len ma znepokojuje farba a konzistencia krvi, je takmer cierna aje ako hlien alebo ako ked odchadza pred porodom zatka. Zajtra idem k svojej gyn len sa adi potrebujem upokojit, ze ste take nieco zazili a bolo to v poriadku. Dakujem
Nrstresuj sa setri sa a odpocivaj....ja dom krvacala a spinila na striedacku do cca 28tt.
Jasno cervena krv krvacanie postupne krv tmavla az k ciernej...par dni bol klud a potom zas to iste...oddychuj a pozitivne mysli 🙂
@anitu moja gyn o tom vie, dnes som jej volala znova a povedala co sa stalo v utorok, idem zajtra na kontrolu lebo ma znepokojuje to krvacanie aj ked lekar na pohotovosti povedal, ze kludne mozem krvacat aj do 16tt a aj nemusim, vraj sa nemusim bat ak to bude pokracovat. Ked som bola na pohotovosti prvykrat so spinenim, dali mi ascorutin na zastavenie, to pomohlo, teraz ho vraj nemam brat a dal mi ten cyclo3fort a duphaston na udrzanie plodu
@lenkaam_1 och, teraz som si trochu vydychla, s tym tmavnutim krvi si ma ukludnila, neber to v zlom, toto by nemala prezivat ziadna tehotna zena. O tomto probleme som sa nikde nedocitala, preto patram tu ci s tym ma niekto skusenosti. Mala som v hlave, ze taka tmava krv neznamena nic dobre, este k tomu ta konzistencia, bala som sa ci to nie su zrazeniny
@tatiana262 jaj rozumiem. Zaujímavé že ani hematom tam nie je. (nech to tak aj ostane) tak potom naozaj z čoho.. Aj ja dodnes pozerám papier, lebo mňa doteraz podbruško boli. Sledujem sa. Držím palce aby to skončilo čím skôr.
@anitu hematom vylucil, v co som aj dufala, vsetko mam ciste, vraj len v posve videl krv cize vyhodnotil ze je to z krcka. Ale nechapem preco. A dakujem 😉 prajem aj tebe krasny zvysok tehulkovania a nech to skonci super lahkym porodom 🙂
@tominko2612 a nepovedal ti nikto z coho to moze byt?
Ak je to krčok, treba aby tvoj gynekológ riešil príčinu. Argument z pohotovosti, že môžeš takto krvácať týždne je blud. Zdravý krčok nekrváca. Takže chci zajtra od svojej lekárky, aby zistila príčinu a podľa toho nastavila liečbu. V každom prípade, treba sa šetriť a nestresovať. Držím palce.
@tatiana262 klud naozaj keby vies co vseyko zo mna slo zrazeniny vrlkosti palca a naozaj crle zle ale doma uz je 10 mesacny zdravy sibal 🙂 nastavila som sa na to ze nic sa nedeje a vsetko bude oka a bolo a je
@lenkaam_1
@ivkazba dakujem dievcata, snazim sa nestresovat, zakazdym som sa nastavila, ze je to dobre a dobre aj bude ale toto ma vzdy vykolaji a vystrasi. Zajtra v kazdom pripade budem neodbitna, na pohotovosti to beru ako na beziacom pase a cakali tam aj ine mamicky tak som nechcela zdrziavat dr, bol fakt vytazeny ale u svojej sa budem pytat. Na pohotovosti mi este povedal, ze to moze byt aj problemovou stolicou a ze teraz je vsetko viac prekrvene tak to moze takto reagovat. To ma ukludnilo ale ta tmava krv ma desi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tatiana262 a to ti nevedia dat niečo na zastavenie krvácania.?aj ja som spinila, aj krv som mala ale len raz na papieri. Brala som kanavit kvapky potom. A tvojej dr si volala ze krvácaš stále? Inak ti poradiť neviem. Ale prajem aby sa to dalo do poriadku..