Krvácanie v 9. týždni

patriciaand0203
10. okt 2020

Zdravím, chcela by som sa spýtať, som v 8.-9.týždni tehotenstva, dnes ráno som začala krvácať, je to jasno červená krv, nie je to vo veľkom množstve. Môže byť, že som sa nachladila. Žiaľ teraz sa k lekároci nedostanem. Bolí ma i pri bedrách. Zažili ste niekto niečo podobné? Vďaka.

meggie393
10. okt 2020

@patriciaand0203 a pohotovosť????!!!! Už si tam mala byť..

helka107
10. okt 2020

@patriciaand0203 okamžite pohotovosť z nachladenia sa nekrvaca

sense
10. okt 2020

Smer pohotovosť, z prechladnutia sa nekrvaaaca

zuzubb007
10. okt 2020

Presne pohotovosť z prechladnutia ešte nikdo nemal krv

patriciaand0203
autor
10. okt 2020

@zuzubb007
@sense
@helka107 vďaka baby, už tam idem.

cookie29
10. okt 2020

Stalo sa mi. Raz som krvacala lebo som mala hematóm. A predtým to bol začiatok potratu. Bohužiaľ len sono povie či je všetko ok takze držím palčeky a dúfam že už sú na pohotovosti. 🍀

karolina87
10. okt 2020

@patriciaand0203 ja som krvacala pri oboch, smer pohotovost, pri prvom som lezala aj v nemocnice a potom doma

thoughtfulweirdo
10. okt 2020

Ja som masivne krvacala kvoli hematomu. Myslela som, ze to je potrat, tak som na gyndu sla az na druhy den, tak ma zd*bali, ze to treba okamzite ist na pohotovost, lebo v niektorych pripadoch sa da krvacanie zastavit a tehotenstvo zachranit. Dali mi lieky na udrzanie a odporucili lezat.

lili929
10. okt 2020

Ahoj, kazdopadne treba ist k lekarovi, ale neboj sa, nemusi to by az take vazne. Ja som krvacala na zaciatku tehotenstva 2x, dostala som lieky, kludovy rezim, mala som nizko placentu. Ale vsetko dopadlo ok

patriciaand0203
autor
10. okt 2020

@lili929 ďakujem krasne

julka97646
10. okt 2020

Ako si dopadla ? Bola si na pohotovosti ??

ivka21
10. okt 2020

Áno choďte na pohotovosť, pichnu vám proti krvácaniu injekciu. Ja som pri prvom tak krvacala týždeň normálna krv cca 8 týždni. A musela som si celé tehotenstvo dávať na seba pozor ale našťastie to dobre dopadlo.

helka107
10. okt 2020

@patriciaand0203 daj vedieť ako si dopadla držím palce

patriciaand0203
autor
10. okt 2020

@julka97646
@helka107 vraj je to normalne, mam brat ascorutin a nechat to na prirodu.. som z toho celkom bez seba kedze uz som raz potratila v máji tohto roka, uvidim no v kazdom pripade v pondelok zbehnem k svojmu lekarovi

rubinka
10. okt 2020

@patriciaand0203 - ach tí lekári, to ani nehodou nie je normálne. Je to hroziaci potrat a keď si už jeden mala tak ta mali hospitalizovať a nie domov poslať, ja som kvôli tomu týždeň v nemocnici ležala

lili929
10. okt 2020

@patriciaand0203 nie je zac, drzim palce, aby to bolo fajn

katarinka89
10. okt 2020

@rubinka však je korona- nič iné nie je dôležité 🤮

cookie29
10. okt 2020

@rubinka a čo s tým lekári urobia? Veľa odborníkov tvrdí, že ak je plod zdravý, tak sa udrží. A ak nie je, tak sa môžeš kŕmiť čím chceš a ležať tak s tým nič neurobíš. Znie to kruto ale v podstate pravda.
Môžu eventuálne zastaviť krvacanie pri hematome ale aj tam sa odborníci začínajú zhodovať na tom, že je lepšie keď to odíde von. Môžu to spomaliť v prípade že hrozí že hematóm strhne plod.
V zahraničí máš veľa krajín, kde sa nič nerobí odkontroluju na sono a máš čakať. Eventuálne Ta ani nevezmú.
PS mám za sebou dva potraty a momentálne spinim a krvacam od 6tt

cookie29
10. okt 2020

@patriciaand0203 držím palce nech všetko dobre dopadne. Pripadne sa opýtaj svojej dr v pondelok na progesteron. 🍀
Robili Ti sono? Nevideli náhodou hematóm?

rubinka
11. okt 2020

@cookie29 - môžu si odborníci tvrdiť čo chcú ja hovorím svoju reálnu skúsenost mne dieťa zachránili v nemocnici, bez zásahu lekárov by som o dieťa prišla. A dieťa je zdravé. Nielen nezdravé plody sa potracaju.

patriciaand0203
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patriciaand0203
autor
11. okt 2020

@cookie29
@rubinka
@ivka21
@lili929
@thoughtfulweirdo Baby mám doma i z predchadzajuceho tehotenstva progesteron, myslite, ze by som ho mohla pouzivat? Ake davkovanie vam dali lekari ak sa jedna o ascorutin a progesteron?

thoughtfulweirdo
11. okt 2020

@patriciaand0203 Ja mam progesteron 1-0-1, cize jedna rano a jedna vecer, ascorutin 3x1.... Ale neviem, ci je rozumne si len tak sama ordinovat lieky

cookie29
12. okt 2020

@patriciaand0203 no ja mám progesteron 200 a brala som 2 ráno a 2 večer a keď som začala špiniť tak mi pridali aj 2 na obed. Ale vkladať, nie hltať. Ale ak ideš dnes ku svojej Dr je lepšie počkať. A Ascorutin je voľnopredajný, brala som 1-1-1

aschkimka
19. okt 2020

ja som tiež raz slabo krvácala v 8tt a išla som na pohotovosť a všetko bolo v poriadku, povedala že v tomto čase sa to stáva, išlo o to že ako maternica rozťahovala,cievky mohli praskať, dali mi progestanelle 1x ráno a 1x ale brať ako čipky, odvtedy sa mi krvácanie klop klop klop nezopakovalo,iba hnedé spinenie,ale to bolo tým že som mala nižšie posadenu placentu,ale už sa vytiahla a som v 25tt. netreba sa stresovať, viem,že sa to ľahko hovorí ale doktori mi povedali že pokiaľ nejdú z teba hrudy ako pri menzese alebo nezastaviteľná krv, tak netreba hneď stresovať,lebo si to zhoršis, ja keď som mala to hnedé spinenie,išla som radšej hneď ráno k doktorke a srdiečko bilo, všetko bolo v poriadku,ale ten progesterón neublizi. pýtala som sa na to a slúži na udržanie tehu,ale má to vplyv na maternicu, udržanie, nie na dieťa priamo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre