ahojte baby. včera som bola 4+5 a do rána som krvácala. Tehotenské testy som mala pozitívne. Mrcha mala príst v min. pondelok. Uz sme sa veeelmi tesili. Do rana som zacala vela krvácat, má význam íst na pohotovost? Alebo to mám brat ako menzes? díky za odpovede ☹
@katkasofi určite chod na pohotovosť ja som veľmi silno krvácala a drobec je na svete len oni Ti musia určiť čo Ti je.Mala som hematon a budem úprimná, že som neverila, že drobec môže takéto krvácanie zvládnuť a vidíš je tu.Takže čím skôr pôjdeš tým lepšie na nič nečakaj a bež na to sú tam tý lekári.Daj vedieť ako si dopadla držím palce!!!!
Ja som mala minulý mesiac pozitívny na ďalší deň bol negatívny a hneď na to som dostala menštruáciu bola som potom nesôr u ženskej a som úplne zdravá len ten test vraj asi zblbol alebo to biochemické tehotenstvo ktoré síce test zachytí ale plod sa jednoducho neudrží preto vraj sa majú testy robiť po dlhšom meškaní... Ale tento mesiac potom vraj bol vhodný veľmi na oplodnenie (dobre pohnojená pôda 🙂) Nebuď sklamaná zatiaľ a tiež asi radím tú pohotovosť veď sú tam nato 🙂
baby tak som bola. no na sone nebolo nic vidiet. iba zvacsenu maternicu. krvacam dost, primar mi pichol inj na zastavenie krvacania. nepovedal jednoznacne ze som bola alebo som tehotna. ze nechame to na prirodu. urobili mi aj baby test z mocu a ten bol negat... vo stvrtok idem znova na sono. testy som si robila kazdy den od pondelku a zakazdym čiarka druha ciarka tmavla. a v piatok som robila clearblu a vyhodilo+...takze tak. ale neverim tomu moc ze by sa babo udrzalo...
@katkasofi no mrzí ma to ale nehádž flintu do žita sa divím, že si Ta nenechali na pozorovaní alebo, že Ti nevzali krv na hcg ved to by im ukázalo na istotu a ešte otázka nemáš krče alebo silnejšie bolesti nechcem strašiť len si daj pozor ak by si mala bolesti chod na pohotovosť lebo takto sa prejavuje aj mimomaternicové tehotenstvo vtedy tiež nič nevidia v maternici aj to som mala preto radšej upozorňujem tiež ma takto posielali kade tade, že nič nevidia ☹ ☹ ☹ ale verím, že to tak nebude 😉
@belusa bola som na sone a primar kontroloval aj vajecniky... tie su v poriadku, mimomaternicove vylucil. este k tomu baby testu z mocu co robili v nemocnici...no nerobili ho nalacno a z prveho mocu. tak neviem akym sposobom to na biochemii rozoberaju. ja som tiez myslela ze mi vezmu krv na hcg ale nic. iba pichli inj na zastavenie krvacania. ja si myslim ze kekby bola nadej tak mi daju duphaston a ascorutin...ale nic. a po roku je to straaasne sklamanie...
Ahoj Katka Ja som potratila dva krát a ta som vždy do mesiaca hneď otehotnela a donosila zdravé deti. Pri tom druhom raze som mala mimomaternicové tehotenstvo, museli mi zobrať vaječník, čo už bolo vajíčko také veľké v ňom a tiež som otehotnela do mesiaca od dostania MS. Fakt, vyčistená pôda je najlepšie pripravená. Takže nič nevzdávaj .......
@lenka1311 no to sa mi paci ze vycistena poda je najlepsie pripravena 🙂 ked ja mam taky dojem ze som otehotnela iba preto, ze som mala znizenu imunitu - chripka. snazili sme sa rok a nic a teraz ked som bola chora zrazu bum a bolo.. ja si myslim ze sa navzajom s partnerom ˇbijemeˇ- myslim spermie so sekretom. a ze som otehotnela bola nahoda kvoli znizenej imunite...ci nemam to tak brat???
@katkasofi no na to ze uz krvacas dlhsie,by mala byt
maternica uz vycistena a ta sliznica nizsia.
Pokial ale na uzv vo stvrtok nebude vidno uz drobca a
sliznica bude takto vysoka treba cistit.
Hlavne tehutest sa nemusi robit nalacno a ani z prveho
mocu. V 4tt ti to ukaze davno aj pocas dna..
moja urcite ist co najskorej k lekarovi... ja som takto potratila, sice som uz bola v 9tt, ale svagrinka mala este vacsie krvacanie ako ja, dokonca jasne cervena krv a malickeho zachranili, lebo mala velke hematomy... bola v nemocke na nejakych injekciach, ale drobec ma teraz uz skoro rok 🙂
@nelynka no krvacat som zacala vcera vecer...a sono mi robili dnes rano o osmej a bola som dnes 4+6. takze myslis ze po krvacani cca 12 hodinovom by mala byt sliznica nizsia? A preco mam zvacsenu aj maternicu? Je mozne ze malinke este nebolo vobec vidiet? cyklus som mavala pravidelny, len neviem kedy bola ovu, ale myslim ze tak na 17dc...
@katkasofi je to skuska aj teraz,ale da sa to. Poznam
par co sa snazili 9rokov a az ked rezignovali sa im podarili
dvojicky :D
no..ked chodis do centra nejakeho,tak si pytaj ziadanku
tam,pokial nie tak na gynde.
No mam pocit,co viem,robia to v Ke v tkanivovej banke
a uplne najlepsie v Prahe,ale tam sa plati tusim 5tis. Kc,ale
robia to vraj podrobnejsie.
A coze ste sa tak pozde rozhodli pre druhe?
@katkasofi je to dost,10mm..naozaj..drobec sa mozno
niekde schoval,no ked ho nevideli este,treba ratat so
vsetkym :(
hlavne na cistenie neostavas v nemocke,ja som sla na
prijem o 11h, 11.20h ma brali na sal, 11.30h som uz bola
spet na izbe a o 14h som sla domov. Tiez som
cistenie nechcela,no nez riskovat silnu infekciu,tak radsej
@nelynka nelik no pockam do stvrtkoveho sona. ale aj tak po tej injekcii na zastavenie stale silno krvacam. a to som nevedela ze mozem dostat infekciu bez cistenia. a ta sliznica je vlastne vystelka maternice nie? a ked dostanes menzes tak ide po kuskoch von? si pripadam ako blb, ale nikdy som sa o tieto info nezaujimala...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katkasofi urcite vyznam tam ist ma. Ked uz pre nic
ine,tak pre pokoj duse,ze vsetko sa vycistilo.
Niekedy to ale drobec prezije,kolko zien ma ms aj 2-3 cykly
a su tehu..
Urcite tam chod a co najskor