Zdravim ...chcem sa spýtať na vaše skúsenosti som tehotná po 7 rokoch snaženia som momentálne v 7+1 tt ibaže mám problém s krvácaním predtým som spinila iba 2 krát krv také slabé ale včera to bolo už silnejšie krvácanie hneď som išla do nemocnice tam zistili že gestacny vak tam stále je ...minulý týždeň mi bolo robené sono v pondelok GS mal 4mm stredu 9mm piatok 12 a včera 15 MM.....nenarástla to podľa vás nejak málo za ten týždeň?neviem čo si mám myslieť plod ešte není vidieť ovulku som mala vtedy posunutú o cca 4-6 dní je šanca že je ešte nádej?alebo sa mám pripraviť na potrat?
@katuska101 no mne v 7tt uz bilo srdiecko..ale u kazdej zeny je to individualne..tazko ti povieme ci bude potrat alebo nebude.. dufaj len v to najlepsie..drz sa
Vzdy je to 50 na 50 a dane vopred ako do dopadne.. ja som mala hematom a krvacala som denne od 5 do 8tt,, takze moze to byt aj tvoj pripad. Drzim palce nech to stastne skonci😉🍀🍀
Ja som mala hematom, masivne krvacanie, cca od 7-8tt, 8 tyzdnov na lozku, lieky, injekcie a malinka sa udrzala, je to na prirode co urobi.
Ja som krvacala od 6tt DVA MESIACE a potom to prestalo, cakame chlapceka, som teraz 21tt.dr mi dal progesteron. Drzim palce
@katuska101 ahoj katuska, ja som krvacala od 6tt do 26tt a nakoniec som prenasala. Vela zien krvaca, hlavne sa snaz nestresovat a ver, ze to bude okej. Je to aj o hlave. Drzim ti palceky.
Dievčatá keď mne nejde do hlavy ani ten pomalý rast toho vačku oproti minulému týždňu a to že tam ešte nie je vidieť plod ma dosť znervózňuje
Plod ešte nemusí byť vidno, podľa toho, kedy si otehotnela, kedy bola ovulka. Len žiadne stresy, držím palce
@nikuska_179 okolo 20 dňa cyklu menzes začal 11 júla viem isto lebo som chodila na folikulometriu
@katuska101 tak ešte počkaj, nič nieje stratené.
@nikuska_179 dúfam že sa objavi
Ahojte, ja mam tiez problem so spinenim / krvacanim. Som v 8tt+4 a cca od 5tt spinim na hnedo. Vzdy ked sa to zintenzivnilo, sla som na pohotovost alebo k svojmu gynekologovi, kde mi potvrdili akciu srdiecka a pichli tusim agolutin. Beriem uz stvrte balenie utrogestanu, no spinenie mam stale, dokonca predvcerom sa uz objavila tmavocervena krv (samozrejme bola som u MUDr. a dostala injekciu) zajtra mam ist znovu na injekciu. Este ma napadlo, ze v takomto case by som mala mat MS (pred 2 mesiacmi bola posledna, tak neviem, ci to nie je sposobene tym) . Viete, topiaci sa aj slamky chyta..Uz som z toho na nervy, prve tehotenstvo bolo bezproblemove, tomuto vobec nerozumiem :( ubija ma ta neistota a kazda navsteva WC je pre mna stres...je tu niektora uzivatelka s podobnymi skusenostami? ani vlastne neviem, co chcem pocut, mozno len to, ze v tom nie som sama...
@juli87 ahoj takže ja som takto spinila a krvacala až do tretieho mesiaca a dokonca zo mňa išli až kusy zrazenej krvi všetko bolo v poriadku čo sa týkalo plodu doporucim ti ascorutin mne ho lekár vtedy dal a utrogestan som brala až do 13 týždňa teraz som v 22 a všetko ok po tých 12 tt prestalo aj to hnedé aj krvavé dúfam že ti to dobre dopadne
@katuska101 Dakujem Katka za povzbudive slova...🙂 Ascorutin si davam tiez. Po poslednej injekcii mam pocit, ze to slabne, tak dufam, ze do najblizsej kontroly v januari bude vsetko OK.
Ja som krvaca v 7,9 a 12tt,tie posledne dve boli take silne ze si ma nechali v nemocke. Injekcie zabrali az na druhykrat. V tom 12tt som sa uz lucila s malou lebo zo mnq islo krvi a zrazenin ako pri MS. Nakazany kludovy rezim, utrogestan som brala skoro do 20tt a do 17tt som stale spinila. Maminina znama ktora mala tiez tieto problemy hovorila ze jej lekar miesto ascorutinu nakazal pit vela cerstvej pomarancovej stavy. Tak sme zacali kupovat pomarance na bednicky a odstavovaki sme :D hematom zmizol, krvacanie prestalo a mala sa narodila zdravunka 5 dni po termine. O chvilu bude mat uznrok a je to nase krasne zdrave sikovne dievcatko 🙂 hlavne treba mysliet pozitivne a skuste tie pomarance :D znie to sialene ale zabralo 🙂
@jana2518 Ahoj Janka, ano vsetko je zatial v poriadku, termin sa mi pomaly blizi...spinenie prestalo okolo 12tt, nejako okolo vianoc...drzim palce, urcite to bude dobre, davaj si vitamin c- ci uz ten ascorutin alebo pomarancove stavy a veci, co ti dr predpisal...hlavne klud, oddych a pozitivne nastavenie aj ked si pamatam ake to bolo tazke a kazda navsteva WC ma stresovala...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, myslim ze to narasta normalne.... no ci to dopadne dobre alebo zle nikto nevie este si v malinkom tyzdni a telo sa rozhodne ci sa babo udrzi a bude zdrave alebo nie. Drzim palce..