Ahojte mamičky potrebujem radu máme už jefno dietatko ale pred 2 mesiacmi som vysadila hak menštruacia prišla tak ako pred uživaním hak trvala 3 dni a ovulaciu som mala od 25.2.2018 do1.3.2018 mali sme nechraneny vztyk testovala som sa 12.3.2018 cez den a v noci oba boli pozitívne 13.3.2018 zasa pozitivny test a včera sme mali sex s partnerom po sexe som citila tlak v podbrušku a ked som šla na zachod tak šla zo mna slabo ružova krv trvalo to cca. 3 minutky dnes som si robila test a vyšiel pozitívny k lekárke idem na další týžden dietatko by som prijala chcela lenže teraz neviem čo a ako mali ste to niektora za odpoved ďakujem
@pininka ďakujem za odpoved som bála že to môže byt potrat ..
Ja si tiež myslím, že je to okay 🙂 Veď uvidíš ako budú vyzerať testy ďalej 🙂
ahoj, presne, uhniezdovanie vajicka to moze byt, ale pre istotu to povedz dokine, mozno ti nasati progesteron - pre istotu 🙂
@111kiki11155 nemas zaco,drzim palce
Tak žienky ďakujem za odpovede pred chviličkou som si robila test a už sú tak krásne 2 čiaročky 🙂
@111kiki11155 skvele, gratulujem xxxx
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To sa este uhniezduje, moze sa to stat. Niektore to maju aj po vysetreni na gynde. Horsie by bolonkeby so zacala silno krvacat.