Krvácanie po sexe a pozitívny test

111kiki11155
15. mar 2018

Ahojte mamičky potrebujem radu máme už jefno dietatko ale pred 2 mesiacmi som vysadila hak menštruacia prišla tak ako pred uživaním hak trvala 3 dni a ovulaciu som mala od 25.2.2018 do1.3.2018 mali sme nechraneny vztyk testovala som sa 12.3.2018 cez den a v noci oba boli pozitívne 13.3.2018 zasa pozitivny test a včera sme mali sex s partnerom po sexe som citila tlak v podbrušku a ked som šla na zachod tak šla zo mna slabo ružova krv trvalo to cca. 3 minutky dnes som si robila test a vyšiel pozitívny k lekárke idem na další týžden dietatko by som prijala chcela lenže teraz neviem čo a ako mali ste to niektora za odpoved ďakujem

pininka
15. mar 2018

To sa este uhniezduje, moze sa to stat. Niektore to maju aj po vysetreni na gynde. Horsie by bolonkeby so zacala silno krvacat.

111kiki11155
autor
15. mar 2018

@pininka ďakujem za odpoved som bála že to môže byt potrat ..

matkaleskova
15. mar 2018

Ja si tiež myslím, že je to okay 🙂 Veď uvidíš ako budú vyzerať testy ďalej 🙂

shades3
15. mar 2018

ahoj, presne, uhniezdovanie vajicka to moze byt, ale pre istotu to povedz dokine, mozno ti nasati progesteron - pre istotu 🙂

pininka
15. mar 2018

@111kiki11155 nemas zaco,drzim palce

111kiki11155
autor
18. mar 2018

Tak žienky ďakujem za odpovede pred chviličkou som si robila test a už sú tak krásne 2 čiaročky 🙂

shades3
19. mar 2018

@111kiki11155 skvele, gratulujem xxxx

chovanova43
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre