Krvácali ste v 11 týždni?

lucymk
16. jan 2013

Som v jedenastom tyzdni tehotenstva.vcera som zacala krvacat ☹ dnes mam uz len spinenie.bola som na pohotovosti a zatial je vsetko v poriadku s babätkom.mal nietkto s tymto niejake skusenosti?mam strasne obavy a bojim sa,lebo v juli som uz mala 1potrat,ale zamlcany.dakujem vopred za vsetky odpovede

yamdena
16. jan 2013

Ahoj lucymk, já jsem špinila tři měsíce a jednou jsem i silně zakrvácela (dopadlo to dobře a narodil se mi zdravý drobec). Pokud Ti na pohotovosti řekli, že je vše ok, buď klidná. To maličké si tam prostě dělá místo 😉

junovka
16. jan 2013

cudujem sa, ze ta nenechali v nemocke, najma ked si uz po jednom potrate?? 😕 😕 😕 ja som takto zacala v 8 tt a prelezala som v nemocke na injekciach hadam polku tehu.

maca215
16. jan 2013

Neschcem ťa stresovať ale bohužial ja som takto potratila už 2 x, raz v 12 tt a raz v 11tt. Ked som prišla na pohotovsť kôli krvacaniu tak že srdiečko bije že všetko ok, že je to iba cievka prasknutá. Ked som išla o par dni na kontrolu tak srdiečo už nebilo ☹

nastasja25
16. jan 2013

tiež sa čudujem,že si ťa nenechali v nemocke...1x som potratila v 8tt a v druhom tehu som tiež začala v 8tt špiniť,nechali si ma v nemocke ,injekcie,lieky a pomohlo...

stanislavao
16. jan 2013

ja sa tiez cudujem, ze vas poslali domov a hlavne, ked ste uz mali potrat. nezodpovednost zdravotnikov. budte v klude, lezte, nic nerobte a uvidite. ale urcite chodte este tento tyzden na kontrolu, sono, ci je vsetko ok.

pimpulienka
16. jan 2013

Neskutočné to zdravotnictvo. Určite si ta tam podla mna mali nechat..drzim palce, nech je všetko v poriadku.

lea641981
16. jan 2013

ano a pokial je babatko v poriadku je dobre ale mali si ta tam nechat na pozorovanie a nejaku infuzku podat ☹
drzim ti palceky a hlavne a klud a lezat a nenamahat sa a nedvihat nic tazke a nestresovat sa 🙂

monika291
16. jan 2013

ja som zacala krvacat tiez tak v 11tt. Ale nie sama od seba s priatelom sme chceli tutu mutu a ani sme sa k tomu riadne nedostali :( Asi mi nejak ublizil rukou a plno krve :( Tak hned na pohotovost, potom ultrazvuk vsetko bolo chvalabohu v poriadku ale lezala som tam 2 dni na pozorovanie. A donedávna som brala duhaspon aby som nahodou nezcala znovu krvacat. Bol to ako hroziaci potrat. Ale zatial sme v poriadku rastieme tak je fajn 🙂 No tiež sa mi nezda že ta len tak pustili domov.

lubina
16. jan 2013

Nechcem robit stres, ale zacala som krvacat v 88tt + 3 a nakoniec to dopadlo zle, potratila som. Preto sa cudujem, ze nie si v nemocnici a nepichli ti nieco na udrziavanie

monyccka
16. jan 2013

Ahoj, ja som pri prvej dcere krvacala ako pri menstruacii az do stvrteho mesiaca.. Hlavne pokoj, oddych a menej citat "nechcem ta stresovat" rady na MK - keby ta nechceli stresovat, tak Ti nepisu, ze to moze dopadnut zle, to vies aj bez nich 😉 Hlavu hore, mysli pozitivne, slzy a strach este nikomu nepomohli..

denisafono
16. jan 2013

ano v 12tt, tiez som bola na pohotovosti, vsetko bolo ok, dali mi magnezium.

lucikatn
16. jan 2013

Hlavne sa NESTRESUJ - viem nie je to ľahké ale snaž sa byť v kľude lebo stres môže všetko len zhoršiť. To že krvácaš nemusí nič znamenať... Ale byť na tvojom mieste by som šla o pár dní určite svojmu gynkáčovi na prehliadku. Držím palčeky nech je všetko ok 😉

kari11
16. jan 2013

ano, tiez zhruba v 11-12 tt....moja doktorka ma hned poslala do nemocnice, tam si ma nechali tyzden....nasadili duphaston a magnezium....kludovy rezim musis mat....

kyri1977
16. jan 2013

ja som spinila od zaciatku tehotenstva, od 6. tyzdna masivnejsie, pichli mi do zadku na pohotovosti v Ruzinove nejake injekcie, urobli sono a poslali ma domov lezat s tym, ze sa uvidi. bola sobota, tak som isla v pondelok k svojmu gynekologovi, on ma radsej uz nevysetroval, dal duphaston 3x denne, kupila som si magnezium a zostala som na PN. o tyzden mi v poradni urobil sono, vyzeralo vsetko ok, i ked tento 7. tyzden som krvacala miestami tak, ze som myslela, ze je to cele tatam, ale po 12. tyzdni sa to zrazu zastavilo (lekar aj vravel, ze ked sa vyvinie placenta, tak by to malo ustat), nechal mi este duphaston, uz len dvakrat denne a po cca dvoch tyzdnoch mi ho vysadil uplne. teraz som sice na PN, lebo mam kludovy rezim, ale uz nekrvacam a babatku sa podla vysetreni dari - som v 22+4 t. Hlavne nestresovat, je to vacsinou tak, ze lezat sa da doma aj v nemocnici, tak sa setri a ver, ze vsetko bude ok... a lekar mi povedal, ze kludovy rezim je dolezitejsi, ako lieky, tak som naozaj lezala poctivo (az som mala skoro na zadku otlak 🙂). drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

kikaski
16. jan 2013

ja som tiež špinila dva krát : v 8tt a 12tt, hneď ma nechal PN, ale doma, nie v nemocnici...môj lekár je asi viac zástancom domáceho kľudu, pokiaľ sa nič vážne nedeje...myslím, že na psychiku to bolo lepšie, bola som aspoň s mužom a v začiatkoch ako prvorodička by som bola asi dosť vystresovaná v nemocničnom prostredí....ja som mala aj nízko placentu aj hematomy oba razy...tak to asi spôsobilo to....ale od 12tt sa to ako keby ustálilo a už sme na tom lepšie 🙂 držím palce 🙂

roxy
16. jan 2013

ahoj, ja som bola natom podobne. pár krát som špinila, pár krát krvácala ale vždy ma nechali ležat v nemocke. do teraz som tam bola 4krát, a dúfam, že už tam len rodit pôjdem. 😒 vždy mi pochli injekciu proti krvacaniu, nasadili ascorutin a guajacuran a prešlo to. špinenie som mala vraj z hematómu a krvácanie z placenty. dúfam, že sa to už nezopakuje, zakaždým som sa parádne zlakla.

strawberry17
16. jan 2013

ano rovnako, najprv zamlcany potrat a pri dalsom najprv spinenie a potom viac krat krvacanie (hematom) ale musela som byt vzdy v nemocnici, lebo som velmi krvacala a cele tehu som muisela prelezat, tak som poctivo lezala a vsetko dobre dopadlo
dali ti aj nejake lieky? aspon duphaston?

veronika_domenova
16. jan 2013

Ahoj. Ja som krvacala v 10tt. Mala som z toho neskutocny stracha cela som sa triasla, tak velmi som sa bala. Je pravda, ze v ten den som trosku viac fyzicky pracovala - lebo sme prerabali bytik s muzom. Isli sme na pohotovost a tam ma doktor vysmial. Ze krvacanie je bezne u 60% tehotenstiev. Spravil mi sono, povedal, ze srdiecko bije a ze je vsetko v poriadku. Dnes ma Simik 18mesiacov. Inak potrat je okrem krvacanie sprevadzany "vraj" bolestami v brusku a tie som ja nemala alebo mala len jemne. Takze ziadne stresy a tes sa, ze je vsetko v poriadku. Tvoje babatko teraz potrebuje vediet, ze mama je ok aby sa nebalo. Drzim palceky.

graceful9
16. jan 2013

@lucymk ahoj.ja som krvacala cca v 10/11 tt asi a doktor mi zakazal sex do konca 3. mesiaca a predpisal ascorutin no ked som si prečítala pribalovu inf. tak som ho nebrala lebo na druhy den som uz bola ok.aj ja som bola v strese no nic sa nestalo.a v 19.tt som bola hospitalizovana kvôli tvrdnutiu brucha ale o 3 dni som bola fit.dali mi magnezium a poslali ma domov. všetko bolo ok a v 41.tt som porodila zdravú dcérku ;) ak ti na pohotovosti povedali, že je to ok, asi by si sa nemala stresovať .to ti nepomôže .

skorinkas
6. feb 2013

Ja som zdravotníčka,pracujem v nemocnici a tiež som včera v práci zakrvácala. Hneď som utekala na gynekológiu a doktorka ma poslala domov oddychovať.Vraj je zbytočné ma nechať v nemocnici,ak budem ležať pekne aj doma. Pichla mi dve injekcie a dala lieky. Bála som sa veľmi,ale urobila mi aj sono a keďže máme v nemocnici 3D sono, tak som videla to najkrajšie stvorenie na svete. Najkrajších 25mm. Malo hlavičku,rúčky,nôžky a kopkalo. Upokojila ma,že je spokojné. Ľúbim tú maličkú fazuľku 🙂 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre