Krv na papieri

1katrin1
12. júl 2017

Chcela by som poprosiť o radu ak máte niektorá skúsenosť, som asi v 5tt a začala som mať dosť zápchu. Keď som bola na wc tak som trocha tlačila a keď som sa utrela spredu tak som mala slabo červenú krv na papieri, ale len raz potom už nie, ani som nekrvácala len na tom papieri. U lekára som zatiaľ nebola, mám to riešiť alebo to môže byť z tej zápchy? ďakujem

mnamko
12. júl 2017

Ja by som isla k lekatovi mne prefpisal ascorutin a duphaston

jana_eyre
12. júl 2017

@1katrin1 ano, moze to byt zo zapchy, ked som bola prvy krat tehotna, tiez sa mi to stalo a velmi ma to nalakalo, ale teda tej krvi bolo viac a vedela som odkial ide.. vtedy som aj bola na chirurgii, vysetrili ma a mala som ragady /trhlinky/ odkial to islo.. dostala som detralex a cipky preparation H na hemeroidy..

treba vela pit a jest ovocie a zeleninu, hoci zapcha je v tehotenstve casta..

oila
13. júl 2017

Necakaj na nic, chod k lekarovi ak to nie je nic vazne tak ta posle domov ale istota je gulomet. Mam kamaratu sestricku a ta sa mi minule stazovala, ze tato tema je u nas strasne tabu takze ak aj maju ludia problemy s vyprazdnovanim, ci uz je to zapcha, hnacka alebo taketo krvacanie tak uz fakt pridu k doktorovi az ked im "trcia creva von", jednoducho pri takychto veciach treba zabudnut na hanbu a ist k lekarovi, oplati sa to.

zuzula777
13. júl 2017

pri zápche sa to často stáva, proste praskne cievka, ak, ako tvrdíš, to bolo len jednorázovo na papieri pri prvom utretí, tak to nebude nič vážne 🙂

nika143
17. júl 2017

ja som to tiež mala a veľmi som sa zľakla keďže som prvýkrát tehotná, hneď som utekala na pohotovosť a doktor na mňa len kukal že čo tam chcem, ale našťastie nič to nebolo , bolo to kvôli tvrdej stolici

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre