Ahojte, stretli ste sa zo silnymi bolestami - krcovitymi v podbrusku. Zvycajne podvecer zacnu a az kym nezaspim. Som cca v 7 t. a nie je to mimomaternicove tehu. Berem Duphaston + kys.listovu, magnesium a vitamin C. Nekrvacam, nespinim..v lekarni mi dali Espumisan, ze to moze byt plynatost no lekar mi zakazal, ze tehotenstvo spomaluje metabolizmus a nie je to dobre brat taky liek. Krce su narazove a strasne silne. Zrazu zmiznu a vsetko je v pohode. Cez den nic ale od 18 do rana hruza jetodes.
@maleficent16 ahoj, ja som teraz v 6.tyzdni a do vcera som tiez bojovala so silnymi krcami, ako na menzes ale sto krat horsie, cez den iba obcas, väcsinou ked som sa vycikala prisiel, ale v noci sa bolest stupnovala tak ze ma az budila . Dnes prvy den nic. Az sa zacinam bat ci tam je vsetko ok. Tiez nemam mimomat., ale este nemame srdiecko potvrdene . Tvoj lekar ti na tie bolesti nepovedal nic? Ja som po umelom a mam zväcsene zo stimulacie vajecniky, tak to vraj moze byt preto. Ine zasa pisu ze sa roztahuje maternica .. tak neviem. A mas aj nejake tehu priznaky? Lebo mne nic nie je, sa bojim aj ci to je normalne 😂
Mala som tyzden strasne nevolnosti rano a kedze som nizkotlakova tak som mavala strasne motaky. To teraz ustupilo a posledne 3 ci 4 dni mam tieto bolesti. Proste pridu a odidu. Ja tiez nemam pocit, ze som nafuknuta len to mi v lekarni poradili ze ublizit to neublizi..ak budem mat v noci zas az take bolesti jak vcera, ze som myslela ze steny budem skrabat pojdem rano lekarke sa na to pytat. Sono mi robila lebo ja som mala nevolnosti no hcg mi az neskor zacalo ukazovat tehotenstvo. Na sone sme videli malu gulicku a vraj zacinajuce srdiecko ale to sa potvrdi o dalsi tyzden na dalsom vysetreni. Nikto z okolia take bolesti nemal. Vsetci len zvracaju vsetko im smrdi tak som sa bala co to je. Mozno je to u mna aj tym ze som otehotnela hned po vysadeni antikoncepcie po vela rokoch. A tyzdne mi nesedia tiez mam posun asi 2 tyzdne
@maleficent16 ja idem tiez bud tyzden na srdiecko ❤️ Tak nam drzim palce 🙏🏼 Tie bolesti viem co myslis, mala som pri nich te mi maternicu ide rozthat :( dnes prvy den nic, uvidim aka bude noc 😳
@alexa1983 drzim palce nech sa vyspis a veru snad nam len dobre spravy povedia u lekara. Keby nam daco na tie krce poradili nebolo by na skodu.
mna od zaciatku boli brucho, pomohol mi horcik beriem 3x denne 50mg
@blue_horsetalk 50mg? Nie náhodou 500? Ja beriem 500mg. A tiez zacinam mat tie bolesti. Od pondelka to nam. A som 5tt+6
@ester177 Ano, nula mi usla...sory
Len som pocula take chyry, ze znizuje tlak, co u mna je ok, lebo ja mam normalny ale v tych vyssich hranicach. Baby co trpia nizkym tlakom, nech si overia u lekara ci mozu horcik jest...
@blue_horsetalk
@blue_horsetalk presne tieto mam aj ja. Momentalne ich uz od stvrtka neberiem, lebo netreba, bolesti ustupili. Len dufam, ze je vsetko ok. 😧
Ahoj, ja som 12.tt a podbruško ma bolí vlastne asi od oplodnenia 🙂 síce nie stále, bolesť nie je moc intenzívna, sem tam tlaková, sem tam pichanie, sem tam slabučké kŕče, MUDr. mi povedal, že je to v poriadku, tak sa snažím neplašiť, i keď chvíľami ma to vydesí... Ale tak hovorím si, že kým to nie je neznesiteľná bolesť a nekrvácam ani nešpiním, je to OK... Bábo si robí miesto 🙂
@maleficent16 ahoj, ako sa mas? Co nove? Este mas krce?
@alexa1983 ahoj uz nie uz je vsetko ok. Teda co sa tyka krcov. Nespavam poriadne aj ked som unavena mozem robit co chcem a nezaspim. A ty ako?
Ahojte, ak sa môžem pridať do tejto konverzácie tak by som rada povedala, že som v 9tt a tieto bolesti mávam sem tam tiež 🙂 Proste odrazu príde taký kŕč až ma skoro aj napne .. a potom odíde .. mne na to doktor dal len to magnézium a vraj je to normálne kvôli zväčšovaniu maternice :D Moje prvé tehotenstvo, stresujem asi kvôli všetkému lebo všetko je pre mňa akési iné :D A ani ja som dlhšiu dobu nemala žiadne príznaky tehotenstva až som si prišla úplne divná 🙂 Ale v poslednej dobe trpím nechutenstvom a veľa vecí mi smrdí 🙂 A inak ... srdiečko nám už bije, tiež som sa obávala, či to bude tak, ako má byť takže všetkým budúcim mamičkám, ktoré na to čakajú želám veľa šťastia a silno držím palce ;)
@maleficent16 Dakujem za tvoj prispevok. Mne krce v podbrusku zacali min stvrtok to som bola na konci 6 tyzdna a sice su teraz miernejsie ale aj tak je to nervujuce. A k tomu hovoria ze ked si zena lahne tak to ustupi. Co pri mne nebola pravda. Som rada ze mal niekto podobne problemy a vsetko je ok🙂
Hlavne ked je zena ako ja po zamlcanom potrate tak sa viac sleduje. Mne inak nevolnosti trochu ustupili aj ked si pritomne hlavne ak sa rychlo nenajem..
@maleficent16 ja krce mavam, ale teraz dva dni neboli a zasa prisli . Ja sa budim uz mesiac vtdy presne o pol 4 v noci a uz nemozem zaspat potom 🙈
Ahojte, viem, ze je to starsia diskusia ale kedy ti bolesti resp. Krce v podbrusku prestali?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@maleficent16 ja som 17 TT a tieto kŕče mam od začiatku aj týždeň nič potom tri dni alebo v noci idem zomrieť.... Vždy vtedy si dám magnézium niekedy aj 2 za sebou... Mala som to aj celé prvé tehotenstvo prešlo to až po pôrode.... Ja som nemala pocit ze je to z nadúvanie lebo s tým som nemala problém žiaden