Krátke trvanie nevoľností

maminuska
19. júl 2013

Ahojte, možno sa budem pýtať uplnu hluposť, ale mám 3 uspešné tehotenstvá za sebou bez akýchkolvek problémov, bez akejkolvek nevolnosti a 4 skončilo potratom v 8 týždni a tiež som nemala žiadnu nevolnost.

Teraz som v 6 týždni a nevolnosť som mala v stredu a štvrtok , teda dva dni , bolo to dost nepríjemné a dnes nič proste je po tom . Mali ste niečo takéto že ste mali nevolnost len občas , alebo len na chvílu alebo robím zbytočnu paniku 😅 .

xlucia
19. júl 2013

@maminuska ano mala. od 6 do 12 tt sa tvori placenta. hormony lietaju odusu a ta sa mozes citit aj ty. chvilku blazene, chvilku otrasne

mima4
19. júl 2013

@maminuska nemozem sa zatial vyjadrit k tvojej otazke, ja len ze GRATULULUJEM, nech vsetko dobre dopadne a z teba bude stastna a spokojna 4-nasobna mamicka 🙂

maminuska
autor
19. júl 2013

@xlucia opýtam sa ako debil , teda sa ti stalo že občas ti bolo na grc a potom zas klud a pohoda ? A všetko bolo v poriadku ?

maminuska
autor
19. júl 2013

@mima4 ďakujem , ja sa len modlím aby to bolo tehotenstvo uspešné , lebo je veľmi chcené .

mima4
19. júl 2013

@maminuska velmi ti to prajem 🙂 Na konovi ta vnimam ako velmi zrelu a inteligentnu zenu, milujucu maminu 🙂

sandri
19. júl 2013

Ahoj, mne za prvych 12tt bolo zle co si pamatam 2 dni... nebolo to po sebe, ale tiez som mala stav, ze som sa bala, ze ked do seba cokolvek dam, vzapati to pojde von... a inac uplna pohoda... drzim palce, nech je vsetko ok 🙂

xlucia
19. júl 2013

@maminuska ano. ako mi lietali hormony, tak mi lietala aj nalada a tehu pocity

matuskova003
19. júl 2013

@maminuska ja som natom presne tak..som 10 tt, raz mam nevolnosti., raz zase a aj par dní ani neviem že som tehu 🙂 je to normalne 🙂

suz2
19. júl 2013

mne bolo zle len jeden jediny den... chvalabohu :o)

samantha185
19. júl 2013

@suz2 tak to zavidiim 🙂 mne bolo zle 6 tyzdnov.. a to nonstop

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre