Kontrola u doktorky - druhá kontrola

21. sep 2022

Ahojte dievčatá , minuly týždeň v utorok som bola u doktorky 5tt. potvrdené tehotenstvo. Do komentu pridám aj foto Soňa. Ja lenže ďalšiu kontrolu mám až 24.10. 😟 zdá sa mi to neskoro. A hlavne sa bojim či jw vôbec vsstko v poriadku . Prvé tehotenstvo 7 rokov dozadu som mala rizikové tak sa dost strachujem.

autor
21. sep 2022
mia_von_prag
21. sep 2022

Kontrola raz za mesiac je bežný postup. Ak by si mala bolesti alebo krvácaš, kontaktuj Dr.

anjelicek26
21. sep 2022

TAk v piatom tyzdni sa viac vidiet neda, bud rada, ze aspon ten fliacik nasla... kontrola o mesiac je normalna. Gratulujem k tehu, nemysli na zle, teraz je to na babu, ake bude silne a sikovne.

7kikuska7
21. sep 2022

Je to v pohode, keďže vstupné odbery sa robia až v 10tt a tiež sa zakladá aj knižka, nikam sa netreba ponáhľať, ja som 1x bola v 9tt a už by som skôr nešla. Len ak by boli dáke ťažkosti skôr.

ropucha6
21. sep 2022

Ved to mas beznu kontrolu. Keby si mala nieco v neporiadku (bolesti, krvacanie a pod), mozes tam ist pokojne skor. A gratulujem 🙂

ls56
21. sep 2022

Bezny postup. Keby sa ti nieco nezdalo, ze mas problemy,tak hned smer pohotovost alebo k svojej Dr. Inak je to normalne ze ti dala termin 24.10,doveruj lekarke,vie co robi.

autor
21. sep 2022

Ďakujem za odpovede ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre