Ahojte, som v 12 tt. Mozem mat nieco ako falosne kontrakcie? Stava sa mi to asi v 2tyzdnovych intervaloch. Strhne ma uplne nahla silna bolest v spodnej casti brucha, ako menstruacny krc ale mnohonasobne silnejsi. Trva to asi 3 minuty a je to velmi intenzivne, uplne ma to paralyzuje a ked najdem vhodnu ulavovu polohu postupne to prejde. Doktorke som to sste nespomenula. Nemate niektora skusenosti?
Neviem kontrakcie asi nie. Skor tvrdnutie. 3minuty sa mi na kontrakciu zda byt vela
U mna sa to dialo cele tehotenstvo. Moja maternica je velmi citliva. Kazde roztahovanie ma velmi bolelo. Magnezium troska pomohlo. Myslim si,ze to bude skor toto. Kontrakcie isto nie
@bibg
@mima1
@gabuliacik
Prave citam ze to tvrdnutie nastava po roztahovani maternice, takze asi to bude ono ako hovorite. Aj ked tvrdutie na dotyk necitim tak mozno to prebieha len tam vovnutri, neviem :/ Kazdopadne najblisie to uz spomeniem gyn .
Jj, určite spomeň. Za to nič nedáš, predpokladám, že ti naordinuje kľud a magnézium. ✊✊🍀🍀🍀
Mne na to dali magnezko a odvtedy oki. Tiez v 12tt to zacalo a tak nepravidelne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala niečo podobne. Nie takú silnú ako opisuješ ale slabšiu a povedal mi že je to tvrdnutie bruška, sťahy maternice. Keď to príde treba si ľahnúť a vyložiť nohy a ono to prejde. Ja som nato brala aj silne magnezium na predpis a tvrdlo mi od od 11tt až do konca. Určite to treba spomenúť dr. 🙂