Konečne som v tom

lussynka7
7. dec 2019

Konečne po 5-tich mesiacoch snaženia sa nám to podarilo, a nie nadarmo sa hovorí ze človek keď sa vzdá nemysli na to tak vtedy to príde,. Včera na Mikuláša 🎅 som sa dozvedela tu šťastnú novinu, prvý test som si robila poobede a druhy dneska ráno ❤️❤️💋💋💋verím ze všetko dobre dopadne

pininka1
7. dec 2019

Gratulujem

lussynka7
autor
7. dec 2019

@pininka1 ďakujem 😊

nevludna
7. dec 2019

Gratulujem, ale 5 mesiacov je nic ;)

natalindaaaaa
7. dec 2019

🍀🍀❤️

z1984
7. dec 2019

Grarulujem ale.nehnevaj sa 5 mesiacov? My sme sa trapili skoro dva roky a ani to som nikomu nehovorila. Ine sa trapia aj 10 rokov

lussynka7
autor
7. dec 2019

@nevludna pre mňa je to dlhá doba keďže prvé dve deti boli na prvý sup 😏

lussynka7
autor
7. dec 2019

@z1984 ďakujem 😊 ale ako som písala prvé dve deti boli na prvý šup tak som nechápala že čo sa deje prečo to teraz nejde, ale tiež o tom nikto nevedel načo aj,....

pacica
8. dec 2019

ahoj.ja som sa dnes testovala a tiez mi konecne vyslo 🙂 ale este sa netesim pokial to nemam pozvrdene o dr.kedy sa vlastne objednava?

natalindaaaaa
8. dec 2019

@pacica mna objednal v 7tt ☺️ gratulujem ❤️

lussynka7
autor
8. dec 2019

@pacica gratulujem, no ja dúfam ze tesne pred Vianocami ešte objedná, a tiež sa ešte veľmi neteším kým to nemám potvrdene, ale aj tak ma zahrialo pri srdiečku ❤️

pacica
9. dec 2019

@natalindaaaaa dakujem aj ja tebe gratulujem 🙂.dnes som volala a objednala ma 27.12 cize to vychadza na 6 tt.vsak hadam uz nieco uvidi.ake mas pocity?

pacica
9. dec 2019

@lussynka7 dakujem aj ja tebe gratulujem 🙂 ake mas pocity?

butterfly333
9. dec 2019

@lussynka7 gratulujem a prajem všetko dobré. My sa snažíme 2 roky zatiaľ bez úspechu.

butterfly333
9. dec 2019

@pacica gratulujem a prajem všetko dobré

natalindaaaaa
9. dec 2019

@pacica jooj ja zvraciam uz takmer tyzden som na PN... Ale uz sa to zlepsuje, tak sa vidime v augustovkach ❤️❤️❤️❤️

lussynka7
autor
10. dec 2019

@pacica zatiaľ nemám žiadne tehu príznaky možno nechutenstvo ale to nemusí byť tým a mňa Dr. Objednala až na 3.1. To budem 8 tt 😏🤨 dlhé čakanie ale idú sviatky takže hlava bude plná iných starosti aspoň nebudem tak na to myslieť

lussynka7
autor
10. dec 2019

@butterfly333 ďakujem 😊 verím ze sa vám to raz určite podarí, nestrácaj nádej

butterfly333
10. dec 2019

@lussynka7 ďakujem 🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre