Ahojte mamičky,
zajtra končím 10tt, bábo meralo v utorok krásnych 29mm, dokonca pán doktor vravel že to vypadá o 4 dni staršie. Som po jednom MA. Všetko je v poriadku som bezpríznaková, nebýva mi zle ani ma nebolia prsia. Jediné, čo mi je divné je to, že necítim naťahovanie podbruška. Mala som to v 8tt, potom to prestalo a stres. Potom sa to na chvíľu objavilo zase a bola som kľudnejšia. Od utorka ma tam naťahovalo, podvečer som mala bruškoako v 5. mesiaci, ale od včera som zase uplne plochá. Brucho keď stiahnem tak nič necítim, hoci predtym som mala pocity že už mi tam uz čosi “zavadzia” … ale teraz zase nič.
Úplne pocity akoby sa tam nič nedialo. Mali ste to tak niektorá? Snažim sa mysliet pozitívne ale už som po tej strate taká skeptická.. Bruško ploché, žiadna zmena..
@dominikabb no bola som tehotna ale roztahovanie maternice som teda necitila a to som bola ako balon 😀 istotne to je v poriadku. Nestresuj sa takymito vecami ☺️ a ani v 38tt som nemala pocit ze mi tam daco zavadzia skor to bolo taky zvlastny prirodzeny pocit ze to tam je 🙂
tehotenske priznaky come and go...toto sa ti stane este velakrat pocas tehotenstva, ze ta budu menej boliet prsia alebo naopak budes mat mozno vacsie bolesti podbruska a ligamentov. brusko mozes mat nafuknute z jedla. myslim ze sa nemusis obavat. ak by sa nahodou nieco stalo (co sa urcite nestalo), brusko by ti nezmizlo aj tak zo dna na den..tam sa robi priestor pre babo a ten sa nestrati len tak. drzim palce 🙂
Nesleduj sa tak a nepanikar ..
Ja som bola plocha aj v 7mesiaci a viacere z nas tiez
Buď rada, že ti nič nie je. Si šťastná žena. Ja som celé tehotenstvo pretrpela, takze v dobrom závidím. Užívaj si, že ti je dobre.
@andrejkap123 ja viem, niektore maju vsetky mozne tazkosti a niektore ani jeden. Len u mna strata tohto “roztahovania” v prvom tehotenstve znamenala koniec 😔.. preto ten strach
@malaopicka keby sa dalo kľudne by som si od nejakej trpiacej tehulky vzala nieco aj na seba.. aspon by ma to ukludnilo a nepanikarila by som 😀
Ďakujem baby. Viete my sme sa snažili dva roky. Potom sme zistili ze partner ma vsetky spermie poskodene. Len cca 8 mil a 100% patologia hlavicky. V septembri sme mali zacat so stimulaciou pred IVF ale opat mi neprisli. Takze som sice rada ze som schopna otehotniet ale castokrat sa stane ze dojde k Ma z dovodu poskodenia spermie.
Dodali ste mi ale trochu nádeje a ukludnili ste ma. Uz len vydrzat dva tyzdne do kontroly. ❤️
@dominikabb ahoj ja začínam 9. týždeň a tieto pocity som tiež prestala mať, mám ich oveľa slabšie ako zo začiatku alebo vôbec. Niekedy sa to ozve, ale len tak úplne slabo, tak isto prsia, raz ma bolia, potom prestanú. Tiež sa bojím, ale tak na sone okrem hematómu to bolo zatiaľ v poriadku.
Neviem ci 1. Babo ale este tolko roznych pocitov zazijes a vzdy ine a rozne.. ze nebudes vediet kde je sever.. a nemozes s kazdym kopnutim bezat do nemocnice.. ja som v 39tt a neviem o com je roztahovanie maternice ale za to mam +15kg.. teda nieco sa roztiahlo
@dominikabb pabikarila by si, že máš komplikácie. Takže kľud, oddychuj a teš sa.
@dominikabb skus byt co najviac vklude, a to hovorim ako najvacsi stresant po dvoch stratach. Tiez som mala pocity v podbrusku hlavne cerstvo po pozit.teste a potom to uplne zmizlo, takze skor je podla mna zvlastne mat nejake neustale, dlhotrvajuce bolesti. Namiesto toho mam teraz celodenne nevolnosti a ver, ze ich nechces 🙈 Koncim 1.trimester tak snad to uz coskoro prestane🙈 Drzim ti prsty 🤞🍀
Ja som 7+, tretie tehu, jedno dieťa doma jedna ma v 6tt a okrem väčších pŕs, a ze som mala týždeň nevoľnosti nič. Pri prvom som zvracala do 14tt. Ak by som od 17tt necítila pohyby ani neviem ze som tehu
@dominikabb Ahoj, dopadla si OK?
@linduska_ ahoj anooo. Všetko v poriadku momentálne sme v 14.tt. Ale kúpila som si angelsound a to ma neskutocne ukludnilo. A nebyt toho a vysetreni na sone tak ani neviem ze som tehu. 😊
@dominikabb Super, teším sa s tebou.😊
Tiež som po jednej strate (SP) a stále sa bojím, čo bude, teraz som v 9tt. Kde si kúpila angelsound?
@linduska_ uplne ta chapem, mne sa uz od ukonceneho 10. tyzdna podarilo najst srdiecko, cize o chvilocku by si uz mohla najst 🤞 Ja som nasla uplne naspodu ako konci lonova kost a na pravej strane smerom k slabinam. To je ale asi individualne na ktorej strane sa uhniezdilo podla ovu
@linduska_ ahoj na alze
@ronie338 ja som kupovala v 12 a nasla som hned. Viac nalavo ale fakt az pri ochlpeni
@dominikabb hej ja som mala syna skôr vpravo a vstrede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominikabb bruško budeš mat ploche ešte dlho.
Ešte ti nič nezavadzia, to je psychika