Ahojte baby SOS
Som v 10. Tyzdni a od zaciatku uzivam femibion a zinok 15mg. Dnes som chcela zistit ci s tym mozem sucasne uzivat aj probiotika (cez online poradnu dr.max) a teraz som si precitala odpoveď, ze vo femibion uz zinok je, ze ho nemam zvlášť užívať a dokonca ze denna davka je 10mg. Neviem koľko je vo femibion, lebo na krabičke uvedený vobec nieje (kvoli tomu som ho uzivala zvlášť), ale uz aj tak som nad denny limit a to dobrých 10 týždňov...prosim vás, viem ze nieste lekarky ci lekarnicky ale nevydrzim do zajtra čakať na ďalšiu odpoveď...nestane sa drobcovi nic? Nemohla som mu nijak ublížiť? Je to doslova vymodlene dietatko po dlhej dobe trapenia.. 😔
@janqa27 ja som užívala aj užívam len femibion . Pri ďalších kontrolách kde mi brali krv ( ale to až neskôr možno 5,6ty mesiac ) som mala nižšie hodnoty železa tak som začala brať globifer a magnerot som brala kvôli trpmutiu rúk.
Čiže priorita je feminion a ostane len ak ukázali výsledky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janqa27 nie nemusis sa báť, to by si musela dennu davku prekrocit tak 50 násobne a aj to je velmi malo pravdepodobne lebo by ti v tom čase začali napriklad extremne padat vlasy alebo extremne žalúdočné problemy.