Ahojte holky, chtela jsem se vas zeptat, kolik jste absolvovaly utz v 1.trimestru a v kolikatem tydnu (pokud si to pamatujete)?
Ja mela ve 4.tt (nebylo jeste nic videt) a pak v 6tt (byl videt gestacni a zloutkovy vacek). Ted jsem v 9tt. Myslite si, ze bych mela jit ted na srdecni akci nebo
staci, kdyz pujdu az ve 12.tt na vyvojove vady? Nechci tech utz mit vic nez je nutne,ale na druhou stranu nechci nic zanedbat.
A pak mam jeste druhou otazku. Mate nektera zkusenost s Tea tree oilem od Dr. Mullera v 1.trimestru? Udajne by to vadit nemelo, jen se ma davat pozor,aby se zena aplikatorem neporanila....
Dekuji moc.
My sme boli v 5. 8. 11. a 13. 14.tyzdni... maleho sme videli fakt casto.
V piatom este nebolo srdiecko, v osmom potvrdili srdiecko, v 11. robila odbery a tak aj kukla prcka, v 13. robila genetiku odber + ultrazvuk a v 14. tyzdni - to bol vianocny darcek pre manzela, ze bude mat syna 🙂 Boli sme sa kuk na babo den pred vianocami, videl ho vtedy na sone prvy raz 🙂 Potom uz boli ultrazvuky len kazde 4 tyzdne..
ja 3krat u prveho babatka 8tt potom mi dalai o tyzden neskor lebo bol nepravidelny gestacny vacok a potom v 12tt myslík ze u druhych detí raz alebo dva max.
Ahoj, ja som bola pocas 1 trimestra na uzv asi 8 krat, ale my sme boli po IVF a mala som stale problemy s krvacanim, takze preto. Ale myslim, ze staci asi 2 krat. Tak chodia moje kamaratky🙂
Co se tyce toho Tea tree oilu, mam na mysli vaginalni gel od Dr. Mullera. Mate s tim nektera zkusenost v 1.trimestru? Ja si ho vcera dala, tak snad to nevadi....Moje doktorka mi na zacatku tehu rekla, ze lokalni veci a ani vyplachy nevadi, tak snad ma pravdu....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj,ja mam uz 1.trimester za sebou...na utz som bola 2x.....1.krat v 8tt ked sme zistili,ze som tehu a 2.krat v 11tt ked mi robil dr. vysetrenie na vyvojove vady....myslim si,ze pockaj lebo utz vraj tiez neni dobre prehanat.
a ten tea tree olejcek,v nasej rodine ho tiez pouzivame a nemam info o tom,ze by ho tehotne nemali pouzivat.takze neviem 😒