Ahojte , ide o to ze všade čítam ze žena cíti ako sa jej roztahuje maternica atď a ze tým pádom nastáva jemná občasná bolest v podbrusku, sem tam nejaké pichanie ,sem tam nejaký čudný pocit. Ja to však vôbec nemám , sem tam som takéto pocity mala v 4tt, teraz som v 6tt a už to vôbec nemám tak sa bojim
Som 21tt a nic take som nemala
@veronikaszabova ja som mala ale len pár minút raz za mesiac cca ináč nič.
Ešte si veľmi krátko tehotná. Úplne že nič necítiť nebudeš mať. Len ženy tomu nepripisuju význam.
Ja som na to tiež Úplne zabudla.
@sono2 asi si ma nechcela oznacit 🙂
Ahoj , môžme si popisať som v 7 tyždni ja napr poci5ujem krče v podbrušku aj prevažne mám pocit ťažkeho žaludka
Mna cele tehotenstvo nebolelo brucho.ziadne bolesti z roztahovania maternice.a to mam endometriozu a mala som aj rozsiahle zrasty v brusnej dutine. A nadovazok sa mi narodilo 5kilove dieta. Cize vobec nemusis mat bolesti v podbrusku
@kniznicocka žalúdok mam hotový aj ia. Všetko čo zjem mam pocit ze bolo pokazené a nic mi nechuti. Ibaze ja zatial nemám ani potvrdenú akciu srdca tak sa obávam, lebo príznak naliate prsia aj to sem tam pichnutie mi vymizli...:(
v 6tt som ziadne taketo pocity nemala...
No ja som bola v 5 tyzdni pri gynekologicke, tei, mi este vtedy akciu srdiecka nepptvrdila
@kniznicocka vraj je to skoro tak idem po 8 tyzdni
@veronikaszabova prepáč nie
Ja som tak v 5tt týždni trošku cítila ako pred MS bruško, inak už vobec nic teraz som 7+2 a k DR idem 1x až 7.12. Je to moje druhé tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Užívaj si zatiaľ bezbolestne tehotenstvo. Držím palce!