Kniha na začiatok tehotenstva

20. sep 2020

Ahojte baby, poraďte mi dáku dobrú knihu na začiatok tehotenstva, som totiž to na rizikovom, o prvé bábo sme nešťastne prišli tak neviem byť úplne v pohode a nestrachovať sa. Možno niečo, čo ma trochu ukludni alebo pozitívne naladí. Diky 🙂

andreatytler
20. sep 2020

Prve co ma napadlo su knihy od James Herriot o zverolekarovi... je ich niekolko... velmi lahke a prijemne citanie.
Drzim palce aby to islo rychlo.

c_est_la_vie
20. sep 2020

Budem mama od Kristíny Tormovej, veľmi milo, humorne a láskavo ladená knižka o tehotenstve. O tehotenstve som si prečítala Sprievodca tehotenstvom od popredného bratislavského gynekológa Záhumenskeho ( pochopiteľne písaný názor lekára na zákroky, čo čaká rodičku). Za mňa super porovnať babské rady a názory s tým, prečo a za akých podmienok sa vykonáva napr nástrih a pod.

No a oddychové čítanie závisí od teba. Ja som čítala historické romány ( Zlatovlásska, Denník porodnicky, Tetovac z Auschwitzu). Ale kľudne by som prelistovala i evitovky na odľahčenie, len mne už prídu na jedno kopyto.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre