Viem, že možno blbá otázka. Som v 6tt mám hematom,a kludovy rezim. Len neviem ci si mozem umyt hlavu v predklone nad vanou, ci to nie je velky tlak nato.
@st_277 čo sa smejete? Mne lekar povedal, ze nech nerobim nič kedže hrozi to čo nikto z nás nechce. Som po transplantacii obličky, a je to vytúžene. Takže myslim, že sa netreba hneď zo všetkého smiať.
@kika541996 sama najlepsie poznate svoje telo aj svoj zdravotny stav, nic konkretne o oblicke ste do temy nepisala 🙂 to ako ste otazku poňali bolo naozaj vtipne🙈 Ked sa na to necitite a z nejakeho dovodu sa nemozete normalne osprchovat, tak si tie vlasy umyte v umyvadle…pripadne ak dociahne hadica z vane tak si ju natiahnite nad umyvadlo…
@kika541996 da sa osprchovat a umyt hlava aj po leziacky
Ahoj, robí ti problém vojsť do vane a umyť si vlasy po stojačky? To sa nesmejem, viem aké je umývať si vlasy s hlavou smerom do vane. Môže ti niekto pomôcť pri umývaní, aby si sa čo najmenej namáhala?
@kika541996 mňa zaujíma, že po transplantacii obličky si tehotná. Menili ti lieky?
@letfenixa samozrejme lieky som mala vysadene 3 mesiace, a aj zmenenu imunosupresiu.
@kika541996 a teraz ich znova užívaš?
@letfenixa bez imunosupresív predsa nemôze darovaný organ fungovať. Takze beriem tie, ktore sa mozu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika541996 😂🤣🤣